Семейство с две малки деца е загинало на пътя София - Варна

3
Изяснява се самоличността на хората в колата, които не са имали никакъв шанс при ужасяващия удар
Изяснява се самоличността на хората в колата, които не са имали никакъв шанс при ужасяващия удар

Появи се първа информация за причините за страшния челен сблъсък, отнел пет живота.

Появи се първа информация за зверския удар на пътя София - Варна, в участъка между Омуртаг и с. Антоново. Информацията е разпространена от МВР.  

Около 16:25 часа е получен сигнал за тежък пътен инцидент на пътя София-Варна, в участъка между Омуртаг и с. Антоново. На място е установен челен сблъсък между два леки автомобила, съобщиха от пресцентъра на МВР.

По първоначални данни петима души са загинали при тежкия инцидент. Движението в участъка временно е ограничено. Обходният маршрут е през селата Антоново - Изворово - Камбурово, двупосочно.

По информация на ОДМВР-Търговище сигналът е за сблъсък между два леки автомобила, движещи се в противоположни посоки по път I-4 (София-Варна) в община Омуртаг – в близост до разклона за с. Камбурово. По първоначални данни едната кола по неустановени засега причини е навлязла в лентата за насрещно движение и се е ударила челно в правомерно движещ се в другата лента атомобил. На място са екипи на Районно управление на МВР-Омуртаг, Районна служба "Пожарна безопасност и защита ба населението"-Омуртаг и на "Спешна помощ". Извършва се оглед на местопроизшествието.

„Рено Каджар”, пътуващо в посока София и с регистрация от столицата, внезапно е навлязло в насрещната лента и е ударило челно шуменски „Ситроен”. Във втората кола са пътували мъж и жена, вероятно семейство, както и две деца. Предполага се, че са родителите с дечицата си.

По първоначални данни момиченцето е 3-годишно, а баткото на 10 години. Изяснява се самоличността на хората в колата, които не са имали никакъв шанс при ужасяващия удар. Възможно е хората да не са от Шумен, а само регистрацията да е от там, но всичко все още е първоначалнни данни. Загинал е и шофьорът на джипа, който бил видимо над 60-годишна възраст. Вероятно му е прилошало или е получил някакъв тежък внезапен здравословен проблем, заради който колата е нахлула рязко в другото платно. На катастрофата е имало свидетели, които веднага са сигнализирали спешна помощ и полицията и са опитали да помагат, но и към 18 часа телата на загиналите все още не са били извадена от помлените коли, казаха шокирани от кошмара хора, присъстващи на мястото.

Движението в участъка е преустановено. Създадена е временна организация на движението, като на пътуващите в посока София се предлага обходен маршрут през селата Камбурово и Изворово и съответно в обратен ред за тези в посока Варна. Движението се регулира от екипи на РУ-Омуртаг. В момента се извършва оглед на местопроизшествието. На място са екипи на полицията, пожарната, спешна помощ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари