Сега всички се питат какво ще стане нататък

0
Това, което вече няколко пъти го казвам и не ми вярват съвсем - коалиция между ГЕРБ и БСП
Това, което вече няколко пъти го казвам и не ми вярват съвсем - коалиция между ГЕРБ и БСП

Сега всички се питат какво ще стане нататък? Това, което вече няколко пъти го казвам и не ми вярват съвсем - коалиция между ГЕРБ и БСП. Борисов вече я е предлагал два пъти - веднъж на Миков, който си призна, и веднъж на Корнелия, която още не е признала. И двамата са му отказали.

Подозирам, че Станишев се завръща и предвид непроменените резултати в последните няколко избори, с опита си от коалиции леви-десни в европарламента, ще се прегърнат с Борисов. 

И тази коалиция ще ни управлява 10-ина години. Няма мърдане. Два твърди електората, стабилно мнозинство. И триумф на закулисието. И на Пеевски.
ГЕРБ ще асимилира по нещо от десните (щом сега вкара изкопаемото Ал. Йорданов), вече е придърпвал депутати от ДСБ и СДС.

Либералите ще си получат своите места, и ще пърхат радостно, че коалицията ГЕРБ-БСП не е антиевропейска. 

А иначе Борисов си готви резервни ходове - той ползва всички като патерици - и патриоти, и либерали, и консерватори. Що да не прилапа и партията на Слави Трифонов като тази на Дилов - "Гергьовден"?

Имаме си втори Тодор Живков. Ще откара поне 15 години, преди да се оттегли, примерно, в някоя къща в Барселона при млада булка. 

А сега първата му и най-важна грижа е да си избере главен прокурор. Само той може да му разбута къщичката. Има за какво да го влачи по съдилищата.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари