Седмичен хороскоп за 7 - 13 октомври 2019

0
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Овен

Ако сте родени под знака Овен, през тази седмица ви предстои да преживеете събитие свързано с роднина, който вероятно живее в друго населено място. Много от преживяванията ви през тази седмица ще определят развитието на важни за вас планове за бъдещето ви. Очаквайте важни новини или ще получите конкретно предложение (покана). На мнозина от вас им предстои да посрещнат нови хора в семейния си, приятелски или професионален кръг. Тази седмица вещае нова любов, нова любовна авантюра или флирт, но не бива да си играете с чуждите емоции. Не погазвайте човешките неписани закони. През тази седмица някои от вас ще предприемат пътуване, което ще е твърде сложно в емоционален план. Избягвайте да се натоварвате предварително с негативни очаквания или притеснения. Нещата ще се развият по най-добрия за вас начин. Дайте им време и не прибързвайте със заключенията си. Подгответе се през тези седем дни за повече натоварвания и ангажименти, но с мобилизация от ваша страна всичко ще протече по нормален начин. През седмицата ще възникне напрежение свързано с пари. Възможни са по-малки или твърде несигурни парични постъпления и печалби. На работното ви място ще възникне интрига, опит за манипулация, която ще ви постави в сложна ситуация. Не обръщайте внимание на клюки или неуместни забележки на работното си място. Жените Овен ще имат доста професионални задължения (тези, които работят) или посещение по важен повод в държавна институция. Мъжете ще насочат внимание основно към финансовите си дела, които ще имат своя шанс за успешно развитие.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще преживеете притеснения около едно пътуване или ще имате такива свързани с хора, които живеят в друг град или държава. Вероятен е ангажимент със здравето на близък човек, който ще разчита на вас за някаква помощ, подкрепа или съвет. През тази седмица контактите ви с хора от други градове или държави ще са сложни и почти винаги свързани с разрешаването на проблеми или планирането на важни събития. Използвайте някои благоприятни тенденции през тази седмица да разрешите финансови проблеми с роднини или с хора, с които имате специални отношения. През седмицата могат да ви зарадват парични постъпления в личния или в семейния ви бюджет. Среща или разговор с жена ще постави на изпитание вашето търпение. Пред себе си ще имате човек, който за всичко обвинява всеки друг, но не вижда собствената си вина. Сложно развитие ще имат тези любовните отношения, в които явно и без потайности има намесен трети човек. Проявите на ревност ще са основателни, но това не означава че трябва да се прибягва до грубост и обиди. Има цивилиозван начин да се разговаря по тази тема. През тази седмица ще ви зарадва една новина или покана за събиране. Това ще бъде благоприятно време за рекламиране на собствен бизнес или за продажба на собствен имот, собствена продукция, услуги и др. Жените Телец ще насочат вниманието си към разрешавнаето на недоразумения или друга неприятна ситуация с жена. Мъжете ще се сблъскат с лицемерен и глупав човек, който дори няма да знае как да прикрива своите истински намерения.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица може да очаквате събития свързани с финансови разходи. Те ще са предизвикат необходимост от разговори с хора от кръга ви роднини, приятели, познати или държавни служители. През седмицата ви предстоят разговори свързани с решения, които ще бъдат важни за ваша романтична или приятелска връзка. Ще възникне ситуация, в която ще си кажете или споделите неща, за които досега не сте имали смелост или поради неудобство. През тези седем дни ще дадете помощ на приятел, който преживява своя лична драма. През седмицата може да се зарадвате на успех в работата си или ще получите интересно предложение свързано с нов професионален ангажимент. Възможно е да получите допълнително възнаграждение или друг някакъв стимул. Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на различни документи, договори или др. През тази седмица бъдете внимателни с жени, които ще ви споделят различни слухове. Донякъде те ще са интересни и любопитни за вас, но не се изкушавайте да ги споделяте с други хора, тъй като рискувате да се злепоставите. Жените Близнаци ще имат през повечето дни добро настроение и желание да сътвоярват добри неща. Ще намерите сродни съмишленници сред хора родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни. Мъжете ще са по-нервни и притеснени от неизвестността на развитието на събития, които имат важно значение за тях. Слушайте думите и съветите на хора, родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв, които ще ви говорят от позицията на хора, преживяли подобни ситуации като вас.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще преживеете радостно събитие, което ще има връзка с човек от близкия ви кръг роднини или приятели. През тази седмица ще бъдете съпричастни към личен успех или друго събитие на колега или съседи, което дори може да бъде повод за малка почерпка. Сега бъдете много внимателни в контактите си с хората, с които ще ви се налага да общувате. Особено предпазливи бъдете с хора, които имат сприхав характер, които да докачливи или лицемерни. През тази седмица лесно ще възникват спорове поради различни мнения по професионални, обществени или политически въпроси и др. Това ще бъде една благоприятна седмица за покупки или продажби (ако се заниамвате с търговия или в момента сте ангажирани с подобни действия). Единственият ми съвет е да не действате прибързано или емоционално. Жените Рак ще отделят време и ресурси за подготовка на важно събитие до края на годината. Контакти с държавна, съдебна, банкова или данъчна институция не вещаят изненади. Мъжете ще се наложи да бъдат по-грижовни към себе си. Здравето ви няма да бъде толкова стабилно, колкото вие искате. Ще се уморявате лесно или ще имате някакви здравословни неразположения.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ви предстои да разговаряте в дома си по въпроси, които касаят бъдещето на човек от семейство ви. Възможно е тези разговори да са свързани с деликатна тема, да изискват повече такт и дипломатичност при обсъждане на конкретната тема. Като цяло е добре да бъдете по-внимателни с емоциите си през тази седмица. Бъдете предпазливи, когато давате или вземате пари от човек, който има съмнителна репутация. При някои от вас ще възникнат грижи свързани със здравето на дете. През седмицата ваш приятел ще има сериозни проблеми и ще проведе с вас по-чести или продължителни телефонни разговори. Жените Лъв ще имат една чудесна седмица, в която конкретни събития ще повдигнат самочувствието им, ще са повод за одбро настроение и оптимизъм за бъдещето. През тази седмица ваше съновидение ще ви даде информация по въпрос, който ви притеснява през последните дни и седмици. Мъжете ще са нетърпеливи, настъпателни в желанието си да получат или постигнат нещо бързо или на всяка цена. Конфликтите, където възникнат такива ще са плод на вашите прибързани думи и действия.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която ще имате неотложни ангажименти от финансов характер. Те определено ще имат благоприятно за вас развитие, но натоварването ще е голямо. В някои моменти може прибързано да се разочаровате или ядосате за нещо. През тази седмица изненадващо вие или някой друг ще се откаже от обещание или план, за който сте имали взаимно съгласие. Вероятно това ще се случи поради едно ново практично преценяване на някои обстоятелства в живота ви. Нови неочаквани събития или преживявания могат да ви стъписат временно, но бъдете спокойни, защото тяхното развитие няма да ви навреди. През седмицата ще имате телефонни разговори или ще получите информация от страна на приятели, която ще изиска от вас допълнителна проверка или уточнения. През седмицата бъдете нащрек срещу опити за манипулиране, настройвайки ви враждебно срещу други хора. Срещите ви през тази седмица ще ви донесат много силни емоции и преживявания. Жените Дева по-често ще изпадат в необяснимо тъжни състояния или депресии. Ще имате усещане, че нещо или някой ви липсва; че не правите това, което искате, а само това, което трябва. Мъжете ще са оптимистите на този знак, вероятно поради положителното развитие на някои събития или отношения. През седмицата ще имате важни разговори, срещи или преживявания свързани с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще се зарадвате на придобивка, която ще освежи дома ви или семейния ви гардероб. Това ще бъде благоприятна седмица за разрешаване на ваш имотен или материален проблем. През седмицата ще можете да изненадате приятно някого с един оригинален подарък или интересна идея за инвестиция. Ако ви предстои пътуване през тези седем дни, възможно е да възникнат усложнения или неприятности с транспорт. През тази седмица избягвайте да вземате важни решения свързани с пътуване или с хора, които живеят надалеч от вас. В работата си ще получите подкрепа, разбиране и полезни за вас отношения с жена. Мнозина ще се зарадват на нов шанс или уникална възможност да направят нещо значимо за дома или за семейството си. Жените Везни ще преживеят седмица на изненадите, както в личен, така и в професионален план. Ще ви се налага да решавате и действате бързо, понякога почти импулсивно, доверявайки се на собствената си интуиция. Мъжете ще са нетърпеливи. Трудно ще отлагат изпълнението на задачите за друг ден, ще искат всичко да приключва бързо и разбира се, успешно. Възможни са допълнителни доходи или неочаквани пари.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, може да запомните тази седмица с интересни любовни преживявания, с нови приятелства с хора от различните краища на света. През седмицата мнозина от вас ще пътуват или ще получат новина от далеч, която ще е причина за специални емоции. В битов план седмицата ще бъде натоварена с различни домашни или имотни задачи и проблеми. Ще ви се наложи да помогнете за разрешаването на проблеми, които касаят ваши роднини или близки приятели. При някои от вас ще възникне неочаквана ситуация свързана с наследство или сделки, споразумения касаещи наследствен имот. Финансовите постъпления, които ще получите тази седмица ще са различни от това, което очаквате. Възможно е забавяне, но са възможни и неочаквани пари. При възможност предварително планирайте седмичния си бюджет, за да избегнете безпокойства и тревоги. През седмицата ще получите новина свързана със здравословен проблем на роднина. Жените Скорпион ще имат съновидение свързано с човек, който е в Отвъдното или необясними преживявания, които трудно ще споделят с други хора. Мъжете ще поемат по-големи отговорности свързани със семейството си или с роднина. Това ще бъде благоприятна седмица за семейно събиране независимо от конкретния повод или място.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица планирайте добре финансовите си дела и не се доверявайте на обещания или непроверена информация. Не бързайте да правите планове преди да сте си осигурили реално ресурсите за тяхното изпълнение. Ако имате работа с документи от финансов характер бъдете предпазливи с условията посочени в тях. Сега е важно да бъдете реалисти и да сте подготвени за всякакви затруднения. През тази седмица ви предстоят емоционални събития или важни разговори свързани с роднина. Възможно е да ви зарадва новина свързана с бъдещо майчинство, с раждането на бебе и други подобни събития. Сега ще преживеете интересни или динамични събития с жена от кръга ви роднини или приятели. Конфликтите тази седмица няма да са продължителни, но могат да оставят горчилка след себе си. В повечето случаи те ще бъдат за незначителни неща, предизвикани предимно от вашето емоционалното състояние. Седмицата вещае получаване на някаква облага от наследство, рента, обезщетение, пенсия, социална помощ, застраховка и др. Жените Стрелец могат сами да си причинят загуба поради прибързани емоционални действия и реакции. През седмицата пазете личните си вещи и лична информация от кражба или неприятно любопитство. Мъжете ще имат нужда от повече нежност и топлина в отношенията си. Не я ли получат ще бъдат раздразнителни, свръхчувствителни и лесно ще обвиняват другите за собствената си емоционална или психическа нестабилност през седмицата.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще проведете разговори или ще преживеете събития, които ще касаят вашия личен живот, любовта или брака ви. Сега ще имате желаие и възможност да изненадате близък човек с подарък, покупка или нещо друго. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване. Възможно е да преживеете събития свързани с пътуване, които ще са причина за временно напрежение в живота ви. Възможно е тази седмица да посрещнете някого от път или отидете някъде на гости. Като цяло седмицата вещае за вас важни контакти с хора, които живеят надалеч или с чужденци. Ще ви притесни новина свързана със здравето на човек, който има здравословни проблеми от дълго време. Добрите новини и събития през седмицата ще са свързани с пари, с финансови документи, с по-добро или допълнително заплащане и др. Мъжете Козирог ще се почувстват на кръстопът в една конкретна ситуация: какво решение да вземат, как да реагират, накъде да продължат... Жените ще разчитат в много ситуации на помощта или информацията, която ще получат от други хора. Едва ли ще преживеете някакви разочарования, тъй като предварително ще сте добре пресметнали всичко.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ви предстоят важни събития свързани с вашите професионални или бизнес отношения. Възможно е да преживеете различни промени, да стартирате нова дейност или да привлечете нови клиенти и др. Роднини отблизо и надалеч ще ангажират вниманието ви с техните лични проблеми или ще възникне неотложен ангажимент свързан с тях. През седмицата повечето от вас ще получат пари от неочакван източник (тоест нещо извън заплатата, която получавате). Ще се наложи да бъдете съветник или да успокоите по някакъв начин един конфликт или емоционална драма в семейството на ваши приятели или съседи. През седмицата ще закупите една необходима или полезна вещ за вас. Тази седмица ще ви се наложи да направите компромиси, но с пълното зънание, че само така ще можете да си осигурите спокойствие или важен успех. Жените Водолей ще имат възможност да подобрят доходите си, да заработят нещо допълнително, да получат голяма поръчка и др. Мъжете ще са склонни да разпиляват времето си в срещи и разговори с различни хора. Всъщност това ще ви бъде от полза от гледна точка на полезната информация, която ще получите.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще имате интересни преживявания на работното си място или чрез професионалните си контакти с хора извън вашата фирма или компания. Вашите любовни отношения тази седмица може да са в основата на конфликт с някой, който се противопоставя на вашия избор или има друга някаква цел. През тази седмица ще имате финансови отношения с приятели или с хора, с които имате общи бизнес интереси. Ще разговаряте с приятели или с колеги, които ще ви споделят за техни финансови проблеми или загуби. През седмицата ще имате, както приятни, така и неприятни ангажименти свързани с деца или роднини. Това ще бъде благоприятна седмица за ангажименти свързани с продажба или отдаване вещи или жилище под наем. Жените Риби ще се наложи да се ангажират по-сериозно със задачи, с които са се ангажирали през септември или през предишната седмица. Тяхното бавно развитие може да се дължи на различни причини и обстоятелства, но не бива да продължава повече... Мъжете ще са обичливи, сърдечни и любвеобилни особено към собствените си деца (ако имат такива). Като цяло през тази седмица ще се нуждаете от повече внимание, от усещане че сте специални за някого, и че някой има нужда от вас.

Източник: astro.velida.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари