Седмичен хороскоп за 3 - 9 юни 2019

0
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Овен

Първата седмица на юни може да се окаже трудна за планиране за представителите на зодиакалния знак Овен, поради различни неочаквани, променящи се планове и новини свързани с роднини или с приятели. Сега развитието на една приятелска връзка ще ви даде много неочаквани емоции и преживявания. Ще имате благоприятна седмица за нови познанства с хора от близо и далеч. Седмицата ще бъде благоприятна за всякакви събирания свързани със семейството, за сключване на брак или за приемане на нови хора в кръга ви от роднини. Любовта също ще ви предложи различни емоции през седмицата, но не си играйте с чувствата на този, който искрено ви обича. Сега може да ви притеснят по-големите разходи или по-малките приходи, но това ще са малки временни притеснения. През тази седмица ще преживеете важно събитие свързано с мъж, който е ваш родственик, приятел или колега. Мъжете Овен ще имат благоприятна седмица за развитие на своите професионални и бизнес планове. Сега може да започнете нова работа, нов проект или важна за вас презентация. Жените ще трябва да действат предпазливо, да пазят личната си информация и личните си тайни, както от любопитството на други хора, така и от злоупотребата им от страна на хора, на които имате доверие.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще преживеете някои финансови притеснения, на които обаче ще успеете да намерите разрешение. Ще възникне неочакван разход, който първоначално може да ви обърка или уплаши. През седмицата ще имате интересни професионални или бизнес отношения с мъж, който е ваш познат или познат на ваш приятел. През тази седмица не трябва да губите връзка с реалността, защото не всички ваши очаквания ще имат късмет да се развият благополучно. Възникването на една неочаквана ситуация в личен или обществен план ще обърка или промени ваш план, идея или мечта. Възможно е да присъствате на събитие по неприятен повод или да получите неприятна новина свързана с човек, когото познавате. Леко здравословно неразположение или стресова ситуация с ваше дете или внуче ще премине бързо. Мнозина ще се зарадват на новина свързана с бебе или с дете. През тази седмица ще имате важни финансови отношения свързани с банкова, държавна, данъчна или друга държавна или частна институция. Всяка финансова ситуация тази седмица ще бъде разрешена благодарение на вша прагматична идея. Мъжете Телец ще премината през седемдневен период на важни решения и начални стъпки в нова работа, нови отношения, развитие на нова идея и др. Жените ще търсят и ще успеят да си осигурят финансова стабилност и достатъчно ресурси за предстоящи важни разходи.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ще възникне необходимост от неочакван ремонт в дома ви или ще се сблъскате с битов проблем, който сте отлагали да разрешите досега. Вашата работа или работата на човек от дома ви ще е повод за разговори поради напрежението, което ще възникне там през тези седем дни. През тази седмица ще се зарадвате на информация или документ от финансов характер или нов професионален ангажимент. Ще ви зарадват новини или ще се облагодетелствувате по някакъв начин от действията на човек, който живее в друго населено място. През седмицата може да очаквате пари свързани с дете, с роднина или други събития от финансов характер. Седмицата ще бъде благоприятна и доходоносна ако работата ви е свързана по някакъв начин с услуги за хората. Конфликтите през тази седмица могат да ви донесат успех или задоволство поради факта, че правото е на ваша страна, но впоследствие ще осъзнаете своите лични грешки. Мъжете ще се влияят твърде много от женското присъствие и мнение в живота си. Такова влияние може да дойде чрез майка, сестра, съпруга или приятелка. Не пиша, че това ще бъде лошо, но в един момент може да се почувствате твърде много зависими или контролирани от тях. Жените ще са нестабилни емоционално, което едва ли ще бъде някаква изненада. Хубавото и лошото настроение ще се сменят неочаквано и непредсказуемо. Работете върху тези нестабилни емоции, защото те ви създават затруднения в комуникацията с хората около вас.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще преживеете различни притеснения или ще ви се наложи да се погрижите за свой личен здравословен проблем. Това ще бъде една натоварена за вас седмица, с много ангажименти и неочаквани събития, които ще изискат бързи и адекватни реакции от ваша страна. В емоционален план ще имате поводи за радост, за любовни развлечения, за получаване на обич и внимание от роднини или приятели. В някои лични отношения обаче може да се почувствате несигурни с усещане, че другата страна не е искрена с вас. Ако през тази седмица поставите началото на нова любов, дайте си време да опознаете този човек, преди да се доверите. През тази седмица ще настъпят промени в плановете ви за срещи и събирания с роднини или приятели. Може да се срещнете с хора, с които не сте се виждали отдавна. Като цяло това ще бъде една напрегната седмица, с много задачи и ангажименти за изпълнение. Мъжете ще са склонни да търсят помощта или съвета на друг мъж, в което няма да има нищо лошо. Напротив, така ще успеете да постигнете успех или важни за вас резултати. Разговор с мъж от кръга ви роднини ще ви помогне да си планирате по-добре някои неща за близкото бъдеще. Жените Рак ще отделят повече време за срещи и разговори с приятели, в което няма нищо лошо стига да не занемарите домашните си и семейни задължения.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще ви ангажират различни събития свързани с пътуване или с хора от друго населено място. Ще имате благоприятно време за пътуване, но повечето от вас ще предпочетат да си останат там, където живеят. През тази седмица бъдете внимателни с разходите си и не разчитайте на пари, които би трябвало да получите през тези седем дни. Сега могат да възникнат различни забавяния, отлагания или грешки в този план. През седмицата ще възникнат най-различни приятни емоции в дома ви. Поводи няма да липсват и няма нужда да ги търсите. За някои от вас седмицата вещае нова придобивка в дома. През тези седем дни ще имате срещи и контакти с най-различни хора, които ще споделят с вас полезна и интересна информация, впечатления от техни пътувания и др. Мнозина ще се наложи да уредят важен документ, който не търпи отлагане. Мъжете ще са нетърпеливи да получат или постигнат това, което е важно за тях. Това може да създаде нежелано напрежение и конфликти с хора около вас. Жените ще имат усещане за успешна седмица във финансов план и това може да бъде истина, което обаче нека не ви прави импулсивни при покупки, които не са ви нужни сега.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще възникнат нови ангажименти свързани с дете или с роднини. Седмицата ще бъде благоприятна за организиране или присъствие на събитие свързано с брак, годеж или дете. Това ще бъде благоприятна седмица да направите или получите предложение за брак. През седмицата една неприятна новина свързана с човек, с когото не живеете заедно ще бъде причина за тъга, разочарование или объркване. Едно неизпълнено обещание ще бъде причина за невъзможност да реализирате ваш план за тази седмица. Конфликтите през тази седмица може да са свързани със сериозна причина, но така или иначе са нежелателни. Тази седмица не вещае непреодолими проблеми в работата или в семейството ви. През тези седем дни е добре да отделите време за разговори свързани с личния живот н а дете или друг родственик. Мъжете ще имат повече битови или имуществени задачи и ангажименти за изпълнение. Може да купите нещо ново или да занесете битов уред на ремонт. Жените ще се чувстват натоварени с повече домакински задължения. Сега трудно ще разчитате на помощта на някой друг.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, тази седмица ще ви зарадват различни покупки или подаръци, за които сте имали очакване. Те могат да дойдат чрез ваши роднини или чрез вашата работа. През седмицата може да ви изненада неочаквана сполука или печалба. През тези седем дни ще мислите с какво и как да изненадате или зарадвате хората, които обичате. Особено оригинални в този план ще бъдат влюбените представители на този зодикален знак. През седмицата може да възникне необходимост от грижи или лечение свързано с човек от кръга ви роднини. Сега по-трудно развитие ще имат вашите контакти с мъже, отколкото с жени независимо от вашия собствен пол. Жена, която е ваша приятелка или позната ще ви разочварова с нейни действия или със събитие в нейния живот. Мъжете Везни ще имат много силна и продуктивна седмица, в която ще имат възможност да приключат и да поемат нови ангажименти. Ще имат възможност да бъдат оценени за качествата и способностите, които притежават. Жените Везни ще имат динамична откъм комуникации седмица с хора от различните краища на света. Ще планирате бъдещи срещи, обща дейност или бизнес. Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на важни за вас документи.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще ви се наложи да вземете важни решения свързани с пътуване или с хора, които живеят извън вашия дом. Сега може да възникне неочаквана възможност да пътувате. За някои от вас тази седмица ще бъде време на голямата промяна свързана с преместване в нов дом, град или държава. През тези седем дни ще имате повече битови или домашни проблеми и ангажименти. Ще възникнат и повече разходи, което на моменти може да ви бъде притеснение. През тази седмица ще ви натъжи новина или събитие свързано с момиче или с жена. Развитието на любовния ви живот ще зависи от влиянието върху връзката ви от страна на други хора. Не обръщайте внимание на различни клюки или коментари за партньора или за връзката ви като цяло. През седмицата ше възникне съмнение в отношенията ви с някой, който ви избягва поради неизпълнено обещание или друга съмнителна ситуация. Мъжете ще са по-пасивни през тази седмица. Сега по-скоро ще сте склонни да изчаквате развитието на някои събития или да получите резултати от предишни ваши действия. На жените ще им наложи чрез силата на духа си да преминат през една стресова ситуация, която ще има своя замисъл в живота им, който сега или тепърва ще разберат.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, първата седмица на юни ще бъде доста неспокойна и напрегната за вас. Ще се редуват различни новини и събития: и хубави и лоши. Те може да не ви касаят пряко, но да имат някакво въздействие върху вашите планове, начин на живот или политически разбирания. През седмицата очаквайте разговори, срещи или предложения с приятели, които ще са много близко до това, което вие искате, което ви интересува или от което имате нужда. През тези седем дни очаквайте среща с приятел, който ще пристигне във вашия град или село за лятна ваканция или поради друга някаква причина. Вероятни са и нови познанства с хора от близо и далеч чрез различните платформи в Интернет. За тези представители на зодиакалния знак Стрелец, които имат здравословен проблем, лечението може да се окаже по-дълготрайно или да изиска престой в болница. Седмицата няма да бъде благоприятна за работа или бизнес, затова бъдете максимално концентрирани и изпълнителни. Мъжете ще са склонни към повече интимни или романтични преживявания, независисмо от възрастта си. Жените ще имат причина да обмислят много по-внимателно всяко свое решение или действие и това може да се приеме като проява на мудност или апатия.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към разрешаването на финансови проблеми или плащане на сметки и други задължения. Обстоятелствата сега могат да бъдат по-благоприятни за вас, особено ако това е свързано с важно за вас споразумение или договаряне. Мнозина ще имат късмет откъм неочаквани пари или нова възможност за допълнителни доходи. През тази седмица ще имате причина да дискутирате много по-активно финансови действия, идеи или предложения с приятели или с хора извън семейството ви. Добро развитие през седмицата ще имат ваши романтични и приятелски връзки с хора от далеч. През седмицата може да възникне необходимост да приготвите подарък за момиче или жена. В личните ви отношения отстъпчивостта и търпението ви ще бъдат възнаградени с конкретни положителни резултати. Мъжете ще получат покана за гостуване или среща, която ще е полезна и вещае приятни моменти с интересни хора. Жените ще се наложи да поемат по-големи отговорности и задължения в семейството си, което ще създаде объркване в някои предварителни лични планове за седмицата.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще възникне временно напрежение в отношенията ви с човек от семейството ви. Какъвто и да е проблема той ще намери своето разрешение сравнително бързо, вероятно и с отстъпки от ваша страна. През седицата може да имате неясни или сложни отношения с колега или ръководител. Каквато и да е конкретната причина за това, то очакването е за едно дълготрайно охлаждане на отношенията ви или раздяла. През тази седмица ще имате благоприятно време за реализирането на ваши планове свързани със семейството ви или с роднини, които не живеят при вас. Седмицата може да ви донесе неприятна или разочароваща ви новина свързана с млада жена от семейството ви и плановете или очакванията, които сте имали за нея. Мъжете Водолей ще са по-големи оптимисти за бъдещето си, вероятно поради благоприятното развитие на някои планове или идеи. През седмицата нито една ваша среща няма да бъде маловажна. Жените ще се наложи да направят преоценка на хората от кръга си приятели или познати, тъй като има няколко личности, с които е добре да се разделите навреме.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, сега може да очаквате една интересна и вълнуваща седмица в много отношения. Ще преживеете различни изненади, събития или новини свързани предимно с приятели или с хора, с които работите заедно. Ще ви зарадват различни успехи - ваши лични или на хора от семейството ви. През седмицата може да разговаряте с някого или да имате среща с човек, който ще е натоварен с много лични или професионални проблеми. Едва ли нещо може да ги промени сега, тъй като те са вследствие на вече допуснати сериозни грешки. През тези седем дни избягвайте спорове или налагане на вашата воля в отношенията ви с хора от кръга ви приятели. Рискувате да охладите отношенията си с тях за неща, които са незначителни. Тази седмица носи приятни новини и преживявания свързани с бебе или с малко дете. Мъжете Риби ще се развълнуват от един интересен разговор с мъж, свързан с бизнес или с общи действия на база интереси в дадена научна, спортна или природозащитна област. Жените с лекота ще постигат важни и успешни зрезултати в своите действия и задачи. Бъдете светлина за другите и избягвайте лошо настроение.

Източник: astro.velida.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари