Седмичен хороскоп за 28 септември - 4 октомври 2020

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, която ще ви предложи интересни преживявания, които ще успеят да създадат моменти на изненада. Вероятно те ще касаят вашия личен живот, личните ви стремежи и желания. Мнозина ще се зарадват през тази седмица на специално събитие или новина в дома си. През тези седем дни ще имате възможност да реализирате свои очаквания за семейството си, в повечето случаи благодарение на доброто планиране и на помощта, която ще получите от роднини, приятели и други хора. През седмицата ще проведете разговор с роднина, който ще определи ваше решение. Седмицата ще бъде благоприятна за равносметка на досегашните ви професионални постижения. Тези от вас, които се чувстват неудовлетворени ще могат да си потърсят нова работа или да проявят интерес към нова позиция. Всяка промяна свързана с работата ви ще трябва да бъде добре обмислена, защото решенията и действията ви през тази седмица ще имат дълготрайно значение за бъдещето ви. През тази седмица може да ви се наложи да отложите една среща поради възникването на нов, по-важен ангажимент. Ще научите за кражба или загуба свързана с човек от кръга ви приятели, съседи или колеги. Мъжете ще очакват среща, разговор или събитие свързано с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Жените ще са настроение за любовни преживявания, особено ако нямат партньор в момента до себе си. Ще търсите възможности да създадете нови познанства, да комуникирате с нови хора, да се забавлявате.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще може да се освободите от песимистичните си настроения, да поправите стари грешки или да сложите край на изчерпани отношения. Това ще бъде време, в което ще искате да се впуснете в едно ново житейско приключение: нови приятели, нови професионални ангажименти, пътуване до непознато място и др. На фона на тези благоприятни събития и преживявания, някои от вас ще предпочетат все пак да си запазят песимизма и желанието да се оплакват за всяко нещо. Това ще се усети най-вече върху негативните ви разсъждения за ежедневните ви проблеми, които трябва да разрешавате. Подобни състояния не могат да се превъзмогнат с моите прогнози. Всеки един от вас има избор по коя пътека да върви. Седмицата може да зарадва мнозина от вас с неочаквани пари. Тази седмица ще изиска от вас да приготвите подарък или друг жест на внимание за близък човек. Седмицата вещае интересни или съдбовни събития свързани с роднина. Мъжете Телец могат да преживеят неочаквани здравословни неразположения, или неочаквана стресова ситуация. Жените ще са в по-благоприятна позиция от мъжете през тези седем дни. Интересно и успешно развитие за вас ще имат лични или професионални контакти с мъже.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ви предстоят разговори и решения от финансов характер, свързани с предстоящи разходи, документи и др. Възможно е да обсъждате договор или предложение свързано с пари, с нова по-добре платена работа, допълнителен ангажимент или кредит. Тази седмица ще се наложи да бъдете по-отговорни и практични във финансовите си дела. През седмицата може да ви изненада една неприятна новина свързана с човек или с хора, които живеят наблизо до вас, в същото населено място. Може да следите инцидент или друго събитие в града, в който живеете, което ще има важно за вас значение. Като цяло през седмицата неприятностите и проблемите ще успеят да ви изненадат. Хубавото е, че всяко едно такова напрежение ще има благоприятен изход и разрешение в следващите няколко дни. През седмицата особено значение ще имат отношенията родители - деца. Мъжете Близнаци трудно ще намират удовлетворение в това, което правят или с хората, с които ще се срещнат. Вътре в себе си ще чувствате някаква празнота, тъга, липса на стимул или енергия. Възможно е това влияние да се дължи на ваши сложни отношения с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Жените ще имат важни разговори с дете, ще се обсъждат или вземат решения от финансов характер.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще сте напрегнати, защото ще имате важни за очаквания за определени събития или новини. Като цяло тяхното развитие ще ангажира вниманието ви през тези седем дни. Неприятностите в живота на ваши приятели ще бъдат причина за безпокойство от ваша страна. Ще следите отблизо тяхното развитие, ще търсите най-добрия начин да им помогнете или да им дадете правилен съвет. Ако пътувате тази седмица, вероятно удоволствието ще бъде малко поради напрежението или конфликтите, които ще възникнат. Ще ви натъжи или разочарова решението или действията на човек, който живее в друг град или държава. Някои от хубавите събития тази седмица ще бъдат свързани с пари, за които ще имате предварителна информация, че ще получите. Бавно, но благоприятно за вас развитие ще има работа или ангажименти свързани с финансови документи, кредит и др. Тази седмица мнозина от вас ще преживят важни промени или успехи в семейството или в работата си. Мъжете ще са склонни да следват плановете или идеите на своята съпруга или на друга жена от семейството: майка, сестра и др. Влиянието на жена родена под знака на Риби, Рак или Скорпион ще бъде много важно за вашите дела през седмицата. Жените има вероятност да прекарат повече време извън дома си поради различни причини, Като цяло седмицата за вас ще бъде свързана с различни промени в домашното ви обкръжение, интериор, ремонти и подобрения, нови хора в дома ви или нов дом и др.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв пред вас е седмица, която ще ви ангажира с различни събития свързани с жени, които са ваши приятелки, роднини или познати. През тези дни ще се ангажирате с по-динамична комуникация с роднини или с приятели предимно от женски пол. Седмицата вещае новина свързана с бременност или с раждането на дете. Конфликтите през тази седмица в повечето случаи ще бъдат умишлено провокирани от хора, които искат да защитят своята позиция или да постигнат своето на всяка цена. От вас ще се изиска да бъдете внимателни и да не допускате подобни противопоставяния. В такива ситуации една емоционална нестабилност от ваша страна може да предизвика нежелани реакции, заблуди, неуместни коментари и др. През тази седмица ще се надявате на услуга, за която сте получили обещание. Ако не са ви близки приятели или роднини, бъдете готови за всякакви ситуации. Ако работите с пари или с финансови документи не допускайте разсеяност в действията си. Възможни са събития свързани със забавяне на плащане от работа (заплата) или от друга институция. Мъжете Лъв ще се опитат да разгадят коментарите или действията на хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, които ще внесат смут и безпокойство. Жените ще имат благоприятна седмица за пътуване в страната, където живеят независимо от причините за едно такова пътуване.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която ще имате разговори или общи ангажименти с мъж, предимно от финансов характер или с важни имотно - материални документи. Възможно е да получите пари от мъж, който е ваш роднина, бизнес партньор, представител на институция и др. През тази седмица ще ви разтревожи новина, която ще разкрие злонамерените действия на човек, когото познавате. Лошите новини през тази седмица обаче, не винаги ще бъдат наистина такива, каквито ги получате. Проверявайте всяка информация преди да дадете свобода на емоциите и на реакциите си. Мнозина ще приключат с вече започнати ангажименти свързани с уреждането на важен финансов казус или общи бизнес отношения. Възможно е получаването на пари с известно закъснение. През седмицата ще имате повод за събиране или радост свързана с роднини или с близки приятели. Мъжете Дева ще имат поводи да се чувстват ентусиазирани и въодушевени поради важни събития в семейството си. Това ще бъде благоприятна седмица за годеж, за сватба, за начало на общо съжителство с любимата жена и др. Жените ще са в по-сложна и деликатна позиция, което ще изиска от тях повече внимание при ангажиране с неща, които отдавна са в застой, които прочокират различни неприятности и др.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще трябва да се фокусирате върху разрешаването на емоционалните си и любовни проблеми. Опитайте се да разговаряте по въпроси, които създават неразбирателства и противоречия в отношенията ви. Ако не успеете да постигнете примирие или компромис (но не само от ваша страна), значи е дошло време за раздяла или развод. Ако продължавате да игнорирате проблемите, скоро ще се окажете в ситуация, в която няма да имате свобода да реагирате, а ще трябва да се примирите с конкретния резултат. През седмицата ще проведете сложен разговор с роднина, с желание да въздействате върху неговия или нейния личен живот, водени от най-добри чувства или от собствения си житейски опит. Колкото и да са добри намеренията ви, едва ли ще успеете да наложите своето виждане за конкретната ситуация. Най-доброто, което можете да направите е, да дадете право на избор, време за размисъл и преценка. Ако имате да разрешавате битови или имотни проблеми, бъдете внимателни какви специалисти наемате или за какво си харчите парите. През седмицата ще ви изненадат действията на мъж, с когото не живеете заедно, но с когото имате роднински или семейни отношения. Мъжете Везни могат да останат разочаровани от нелоялните действия на колега, ръководител, бизнес партньор или клиент. Като цяло в работата си бъдете внимателни за да не бъдете използвани за облага на някой друг. Жените ще имат ангажименти с роднини, родители или с баба и дядо и други, като за това най-вероятно ще имате някакъв важен повод или причина.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще преминете през един интересен и динамичен период от живота си, освен ако не решите да самоизолирате в собствените си проблеми и емоции. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване или срещи с приятели и роднини от близо и далеч. През тези седем дни ще можете да реализирате свои планове и важни очаквания. Отношенията ви с хора родени под знака на водните зодиакални знаци ще се развият във важна и благоприятна за вас посока. През седмицата ще преживеете малки изпитания на работното си място, свързани със сприхави и неотстъпчиви колеги или клиенти. Някой умишлено може да ви провокира към един конфликт, затова бъдете внимателни с подобни провокации. Здравето на близък човек ще изиска консултация с лекар или специални грижи. Проявете по-сериозно отношение или настоятелност, защото тези симптоми, не бива да бъдат пренебрегвани. Внимание през седмицата ще изискат финансовите ви дела, тъй като всяко нещо ще трябва да се огледа в детайли. Ако сте ангажирани със съдебни или юридически дела от финансов характер те едва ли ще бъдат приключени през тази седмица. Мъжете Скорпион ще преживеят конфликт или противопоставяния свързани с вещи от дома, имот или друг вид имущество, което те или семейството им притежават. Жените ще променят плановете си почти ежедневно. Трудно ще се планират срещи и събирания поради възникване на различни нови ангажименти и обстоятелства.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, която ще благоприятства романтични и любовни преживявания с партньор, с когото вече имате връзка. През тези седем дни ще имате благоприятно време за създаване на ново познанство, с човек който дори да не е от вашето населено място, ще бъде ваш добър приятел и събеседник. Тази седмица ще сте склонни да обръщате повече внимание на партньора си, да доставяте удоволствие с различни жестове на внимание или изненади, което ще ви направи и вас щастливи. През седмицата ще преживеете раздяла или ще настъпи охлаждане в отношенията ви с човек от кръга ви приятели, който/която са взели решение да тръгнат по един нов път на развитие, който вие не харесвате. През седмицата ще ви се наложи да се погрижите за собственото или на близък човек здраве. В някои случаи е възможен кратък престой в болница или специализирано лечение (терапия). В работата ви ще възникне период на недоразумение или напрежение, който може да бъде причина за разговор с ръковидител, клиент или колега. В дома ви ще възникне спор свързан с пари, който може да премине в натякване на минали грешки или загуби. Мъжете Стрелец ще имат повод да преживеят радост свързана с важно събитие или новина, нещо което има огромно значение за вас. Жените ще имат желание да постигнат успех в дела свързани с документи, договор, различна бумащина и др.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ще отделите време за разговори с жена относно личния живот на хора, които познавате. Причината за това ще бъдат някои важни промени в техния живот свързани с годеж или сватба, с нова работа или преместване в друг град или държава. Тази седмица може да научите неочаквана информация свърана с минали събития от вашия живот, които не сте забелязали, пропуснали или някой умишлено е скрил. Това едва ли ще промени настоящата ситуация в личния ви живот, но поне ще ви даде по-ясни отговори за притеснения или подозрения, които сте имали тогава. През тази седмица на повечето от вас ще им се наложи да живеят динамично поради бързината, с която ще се развиват някои събития или промени. Всичко върви по законите на Вселената, затова избягвайте излишна паника, страх или безпокойство. Не се опитвайте да научите повече от това, което ви се дава да знаете в момента. Търпението ви днес е гаранция за успеха ви в бъдеще. През седмицата ще получите покана за семейно събиране или вие самите ще поканите гости в дома си. Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на документи свързани с жилище или с друг вид собственост, които притежавате. Мъжете ще обмислят възможността да реализират едно пътуване през тази седмица или до края на октомври. Жените ще фокусират вниманието си върху семейните си дела и роднинските си отношения. През тази седмица много неща свързани с вашето семейство и роднини ще зависят от вас.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, каквито и предварителни очаквания да имате за тази седмица, те определено ще се разминат с действителността. Някои събития ще ви притиснат да вземете важни решения или да проведете важни разговори. Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело, вероятно тази седмица нещата ще имат сложно развитие или ще изискат отлагане. Предварително искам да ви подготвя да не изпадате в стресови ситуации поради различното развитие на събитията или възникването на неочаквани такива през тази седмица. Нищо не се развива във ваша вреда, научете се на търпение, не създавайте хаос! През тази седмица ще се изчистят неща, които вече са приключили своето значение в живота ви. Мнозина ще получат неприятна новина свързана с човек, когото познават, която вече може да се е случила в предишните няколко седмици. Комуникацията ви с човек, който живее или работи в друго населено място ще има своята важна причина. Ще се обсъждат различни семейни или делови въпроси, бъдещи срещи или събирания и др. Конфликтите с деца или заради деца ще бъдат излишни, защото те са плод на претовареност, изнервеност и не носят промяна. През седмицата внимание ще изискат събития в живота на хора родени под въздушните зодиакални знаци. Мъжете Водолей ще имат благоприятно време за лечение, терапия, възстановяване след операция или болест. Жените ще вложат време и енергия в развитие на приятелски отношения с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която по-голямо внимание ще изискат вашите парични дела: разходи, плащания, покупки, задължения и др. Бъдете много предпазливи с разходите си, със съхранението на банковите си карти и личния си портфейл на обществено място. Избягвайте влагане на пари в рискови инвестиции или в различни начини за бързо забогатяване. През седмицата очакванията ви свързани с пътуване могат да претърпят промени, които ще внесат по-голям стрес и напрежение. Възможно е да ви разстрои неприятна новина свързана с човек, който живее или работи в друго населено място. През седмицата мнозина ще имат повод да празнуват успех или личен празник на приятел или роднина. В дома ви нещата ще се развиват сравнително хармонично, освен ако вие не проявите припряност и излишна чувствителност към думи и действия на хората около вас. Възможно е спомени или други емоционални преживявания да разплачат по-сантименталните от вас. Ще ви натъжи събитие в живота на човек роден под въздушните зодиакални знаци. Мъжете Риби ще могат да постигнат важен напредък в делата си. Не се страхувайте да поискате помощ или да получите съвет от страна на човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Жените ще се чувства неудовлетворени в любовния си живот. Ще искате неща, които не може да получите в момента. Подтиснатостта не е добър съветник. Създайте си собствен личен комфорт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари