Седмичен хороскоп за 23 - 29 септември 2019

0
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Последната седмица на месеца ще бъде динамична, ще ни изправя пред предизвикателства. 

Овен

Обстоятелствата ще са благоприятни за уреждане на спорове с по-възрастни роднини. Отношенията между поколенията във вашия дом ще са необичайно спокойни и пълноценни. Ще установите, че от по-младите има какво да се научи.

Въздържайте се от остри критики на работното място, особено в присъствието на шефа. Ще ви заподозре в кариеризъм и ще се настрои срещу вас.

Телец

Личните отношения ще са удовлетворителни, за разлика от служебните. Ако отскоро сте в романтична връзка, то тя ще се развие шеметно и вълнуващо. Ако пък до момента не сте попаднали на подходящ партньор вероятността да се влюбите не е за пренебрегване. Трепетни мигове ще преживеят и двойките с дълъг съвместен живот.

Проявете сдържаност на работното място. Всяка излишно казано дума може да се превърне в „камък във вашата градина“.

Близнаци

Не се отказвайте от възможността да получите нови знания от кратковременни форми на обучение. Няма значение дали са присъствени или виртуални. Всичко научено през тази седмица рано или късно ще ви е от полза и ще се отрази положително на финансовото и материалното ви състояние.

Ще имате и друга една възможност. Да направите изгодни покупки. Опитайте се да прецените дали наистина са ви необходими, преди да се втурнете да харчите безконтролно.

Рак

Всяка ваша инициатива ще бъде посрещната с одобрение. Освен това активните действия ще се отразят положително на финансовото ви състояние. Голяма част от случващото се през тази седмица ще е изненада. Ще се наложи да направите допълнителни разходи, но бързо ще ги възстановите.

Контактите ви също така ще са по-интензивни от обикновено и в известна степен изтощителни. Желателно е да организирате почивката си така, че да намалите общуването.

Лъв

Заниманията ви в по-голямата ви част ще са в рамките на обичайното. Няма да отнемат прекалено много време и усилия и ще разполагате с изключително добрата възможност да търсите допълнителни начини за реализация. За допълнителна работа, включване в краткотрайни проекти или просто разширяване на влиянието.

Не се заседявайте на едно място. Използвайте свободните часове за активна почивка. Физическите натоварвания, спортни занимания и контакт с живата природа ще ви се отразят тонизиращо и вдъхновяващо.

Дева

Първоначално може да се натъкнете на затруднения при изпълнение на професионалните си задачи, но те от своя страна ще ви подтикнат да разгърнете максимално потенциала си. Проекти, които до момента са били „на изчакване“ ще получат шанс за напредък. Не се изолирайте от колегите си дори, ако не сте съгласни със схемите им на работа.

Свежестта на личните отношения зависи почти изцяло от вас. В състояние сте да създадете макар и минимално разнообразие в рамките на ежедневието, което ще зарадва и вас, и любимия човек. Не омаловажавайте тревогите на близките си.

Везни

Значимото събитие е, че Слънцето навлиза във вашия знак тази седмица. Както физическото, така и психическото ви състояние ще са в равновесие, стига да не прекалявате с каквото и да било. Не пренебрегвайте грижата за здравето, стари болежки може да напомнят за себе си.

Приятелите и близките ще търсят присъствието и ще се стремят да получат одобрението ви. Постарайте се да не ги разочаровате. Проявете търпимост към чуждите принципи дори и да не ги разбирате.

Скорпион

Обстановката на работното място ще е напрегната. И то не защото ще сте затрупани от работа, а напротив. Ще разполагате с малко повече свободно време от обикновено и някой непрекъснато ще се опитва да плете интриги. Опитайте се да се дистанцирате още в зародиша им, за да не се стигне до остри разговори.

Периодът няма да мине без някои несполуки. Гледайте по-философски на случващото се и не изпадайте в крайности. Част от проблемите ще са свързани с децата ви, ако имате такива. Оставете ги да се справят самостоятелно, ще им е полезен опит.

Стрелец

На първо място помислете за себе си. Време е да промените имиджа или да въведете някои новости в динамичния си стереотип. Преминете от обмисляне към реални действия.

Близките ви ще изразят недоволство от някои ваши постъпки и решения. Не бързайте да възразявате. Може би пък имат право и правилната реакция е да се съобразите със забележките им. В професионален план промени не се очакват.

Козирог

Емоционалното ви състояние ще е точно толкова нестабилно, колкото температурите на вън. Ще сте доста по-раздразнители от обикновено и не е изключено да ви атакуват пристъпи на безсъние. Игнорирайте контактите с хора, които принципно ви създават неприятно усещане, особено ако са в групата на роднините и съседите.

Най-лесният начин за справяне със ситуацията е да отделяте ежедневно поне час за медитация, предимно преди лягане. Така ще се разтоварите от натрупания стрес и ще осъзнаете реалната причина за състоянието си, която може да се окаже по-дълбока, отколкото си мислите, че е.

Водолей

Опитайте се да не се натоварвате с проблемите на всички, които имат желание да ги обсъдят с вас или ви търсят за съдействие. Особено с тези на членовете на семейството. Помогнете със съвет, споделете опит, но ги оставете да се справят самостоятелно. Ефектът ще е двоен. Вие ще разполагате с повече лично време, а те ще повярват в собствените си възможности.

Настъпването на есента, макар и с бавни, меки стъпки ще се отрази на здравословното ви състояние. Намерете начин да стабилизирате имунната си система. Възползвайте се от богатото разнообразие на плодове и зеленчуци и възможности за спортуване. Подгответе се за зимата старателно и целенасочено.

Риби

Събитията ще са предвидими и в повечето случаи ще разполагате с резервни варианти. Ако дадена ситуация не ви удовлетворява, ще можете да се възползвате поне от част от свързаните с нея събития. В професионален план източник на затруднения ще некоректни партньори или колеги. Няма да претърпите материални загуби, но ще разберете на кого можете да разчитате и с кой трябва да си разчистите сметките по най-бързия начин.

Разпределяйте времето си така, че да не се лишавате от любимите си занимания. Комбинирайте задълженията с желанията си, за да сте в добро настроение през целия период, което ще се отрази положително на работоспособността ви.

Източник: Az-jenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари