Седмичен хороскоп за 15 - 21 август 2022

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Телец - много пътувания и срещи. Рак - финансови приходи. Везни - отварят се нови хоризонти!

Овен

Опитайте се да слушате какво казват членовете на семейството, не настоявайте на собственото си мнение. Сега едва ли е възможно да се постигне компромис, така че основната задача трябва да бъде желанието да не се довеждат противоречията до открит конфликт.

Втората половина на седмицата, напротив, благоприятства установяването на мир и разбирателство в брачните отношения. Самотните Овни ще намерят утеха и радост в любовта.

Телец

Телците през първата половина на седмицата ги очакват много пътувания и срещи. Контактите с хората обаче ще бъдат изпълнени с някои пречки, така че е малко вероятно да получите удовлетворение от комуникацията. Най-вероятно няма да е възможно да се внесе яснота. Втората половина на седмицата е благоприятна за въвеждане на ред в къщата. Опитайте се да се върнете към решаването на някои битови проблеми, които преди сте отлагали. Този път ще свършите нещата много по-бързо и лесно.

Близнаци

През първата половина на седмицата за Близнаците ще бъде по-трудно да решават материални въпроси. Отношенията с приятели ще изискват внимание. Те ще се развиват нехармонично и непредвидимо. Опитайте се да не заемате или давате пари на приятели. Може да не успеете да купите това, за което сте мечтали, и това ще ви разстрои. Втората половина на седмицата ще бъде свързана с приятни пътувания, интересно общуване, романтични връзки.

Рак

Женените Раци може да изпитат търкания с партньора си през първата половина на седмицата. Вашата мека и понякога прекалено отстъпчива позиция може да се възприеме от любим човек като сигнал за всепозволеност. Втората половина на седмицата се развива много по-спокойно и хармонично. Вашето семейство ще бъде вашият източник на радост. Може да дойдат финансови приходи, можете да купите нещо полезно за къщата и близки роднини.

Лъв

През първата половина на седмицата Лъвовете трябва да се погрижат за здравето си. Сега вашият имунитет отслабва, което ви прави уязвими към ефектите на вирусни инфекции. Вземете превантивни мерки, направете всичко, което спомага за укрепване на защитните сили на организма. Това не е най-доброто време за пътуване и обучение. Опитайте се да не оставате сами дълго време, това може да доведе до повишена депресия и апатия. Втората половина на седмицата ще ви покаже, че е твърде рано да падате духом и всичко може да се развие както искате. Нуждаете се само от активна позиция и комуникативни умения. Ще има много общуване с хората, ще бъде приятно и полезно.

Дева

През първата половина на седмицата Дева ще бъде привлечен от екстравагантни действия. Опияняващото усещане за лична свобода може да доведе до най-неочаквани последствия. Приятелството и любовните отношения ще бъдат в епицентъра на вашето внимание. Втората половина на седмицата е благоприятна за спокойно и удобно прекарване на времето далеч от суматохата. Най-вероятно ще искате да сте сами, така че трябва да се погрижите да създадете подходящи условия.

Везни

Везните през първата половина на седмицата има напрежение в много жизненоважни сфери. Основната област на нестабилност ще бъдат партньорствата. В семейството и на работа не всичко може да е наред. Просто изчакайте тези дни, без да правите нищо важно, точно както хората чакат бурното време. Втората половина на седмицата ще отвори пред вас нови хоризонти. Ще срещнете нови хора, ще разширите кръга от обещаващи познанства.

Скорпион

Скорпионите ще имат много пътувания през първата половина на седмицата, които обаче могат да бъдат изпълнени с неприятности. Това не е най-доброто време за бизнес запознанства. Колкото по-малко контактувате с хората, толкова по-малко неприятни моменти ще възникват. Опитайте се да бъдете по-дипломатични и толерантни в отношенията със съседи и роднини. Втората половина на седмицата ще ви позволи да постигнете целите си благодарение на покровителството на влиятелна личност.

Стрелец

За Стрелците през първата половина на седмицата любовта и сексуалните отношения с партньор ще станат особено ярки. Ако току-що сте се запознали, тогава елементът на непредсказуемост във вашата романтична връзка ще доминира. Вие и любимият човек ще сте готови да си направите неочаквани изненади. Втората половина на седмицата е благоприятна за пътуване, общуване с приятели.

Козирог

Женените Козирози са съветвани от звездите да проявяват повече внимание и грижа към партньора си. Склонността ви да бъдете твърди в отстояването на принципите си може да нанесе непоправими щети на хармонията на брачните отношения и семейното благополучие. Не можете да вземете цялата власт в семейството в свои ръце. Също така, това не е най-доброто време да каните гости в дома си и да прекарвате време с роднини. Втората половина на седмицата е благоприятна за промени в начина на живот. По това време можете да разчупите остарелите стереотипи на поведение и да се отървете от лошите навици.

Водолей

Водолеите ще имат отслабен имунитет през първата половина на седмицата, така че вероятността от заразяване с вирусна инфекция през този период ще се увеличи. Грижата за вашето здраве трябва да е приоритет. Преумората на работа няма да помогне за подобряване на благосъстоянието, така че се опитайте да не давате най-доброто от себе си, пестете силата си, разпределяйте я равномерно. Втората половина на седмицата е благоприятна за укрепване на семейните отношения. Ако по това време е планирана сватба, тогава такъв съюз ще бъде дълъг и щастлив. Също така е подходящ момент за пътуване с любимия човек.

Риби

Вашата романтична връзка сега навлиза във фаза на нестабилност. Може да почувствате нарастване на любовта, но в същото време ще искате да имате връзка, колкото е възможно по-свободна от ограничения, а това едва ли ще се хареса на партньора ви. За да намалите вероятността от конфликти, опитайте се да се свързвате с приятелите си по-рядко и обръщайте повече внимание на любимия човек.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари