Седмичен хороскоп за 1 - 7 април 2019

0
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Сполуката на Овните идва чрез разбирателство, а Телците постигат намисленото. 

Близнаците са в началото на сериозно развитие, а за Раците периодът е доста натоварен. За Лъвовете се разкриват отлични възможности, а Девите обръщат поглед към новото.

При Везните се очертава промяна и много напрежение, а Скорпионите упорито се движат към промени и сполука. Стрелците ще се справят с проблемите си, а Козирозите постигат лична и делова реализация. Водолеите следва да действат внимателно, а Рибите да са по-решителни.

Овен

Успех чрез партньорство - Случващите се събития ще повишат активността ви и ще пристъпите към изпълнението на конкретни действия в защита на своя интерес. Седмицата предоставя добри възможности за реализация на плановете и за придобивки. По-изразителен е шансът за работа в партньорство. При необходимост от допълнителни прерогативи за осъществяване на цели и задачи, действате чрез администрация. В петък решавате лични проблеми. Събота е благоприятна, а неделя е напрегната и мрачна. В понеделник се владейте! Вторник е успешен, каквато се оказва и сряда. В четвъртък повече напрежение.

Телец

Реализация на намеренията - Седмицата ще ви донесе успехи и пълноценно изживени, щастливи мигове с любимите ви хора. Телците разполагат с чудесни възможности за реализация на целите, които преследвате. Има и трудности, с които ще се сблъскате през седмичния период, но лесно ще ги преодолеете, без това да окаже негативно влияние върху осъществяването на плановете ви. Петък ще е нервен и напрегнат, но и успешен за целите ви. Уикендът е положителен и успешен. Сполучливите понеделник и вторник са и противоречиви. Сряда и четвъртък са успешни.     

Близнаци

Начало на ново развитие - Дават ви се възможности за професионален растеж. Утвърждаване на авторитета ви по всички направления. За Близнаците новият седмичен период се оказва важен за бъдещето развитие. Изправени сте пред етап, засягащ както личния, така и професионалния ви живот. В личен план ви предстои укрепване и стабилизация, което ще се изрази и в любовния ви живот със значителен ефект. Петък е успешен, а събота ви затруднява. Неделя е благоприятна. В понеделник проблеми, но и успехи. Хубав ще е вторник. За сряда сполука. В четвъртък отстранявате проблеми.

Рак

Много напрегнат период - Без да ви възпират временните неудачи, ще продължите да работите по започнатите дела. Седмичният период ще е много напрегнат за Раците. За преобладаващото мнозинство от зодията неприятностите възникват под формата на пречки и проблеми в службата, диапазонът на които е обширен – от безскрупулни действия, клевети и измами, до кражби и откровена агресия. В събота напрежението ще е повишено, а неделя носи домашни неприятности и ядове. В понеделник сполуката и проблемите се редуват. Във вторник и сряда ядове. Четвъртък е добър. 

Лъв

Възможностите се подобряват - Периодът се свързва с изявеното ви присъствие на професионалната сцена. За представителите на Лъв се очертава един по-спокоен период от гледна точка на събития и по-добри възможности за реализиране на деловите цели. В личен план обаче ще се сблъсквате с трудности и пречки. Все пак, седмицата изглежда прилично и разкрива добри възможности. Петък ще е  мъчителен. Събота и неделя са сполучливи. Понеделник е напрегнат, но и  успешен. Във вторник делови трудности и разправии. Сряда и четвъртък са успешни.        

Дева

Към нови делови възможности - С много енергия и желание да успеете ще се справяте с текущите си задачи. Този етап е доста благоприятен за лични цели и за планиране на бъдещи ангажименти. Последните са от особено значение, защото в момента завършва един етап от вашето делово развитие. Социалните факторите се променят и разкриват нови възможности. В петък ще разрешавате лични въпроси, а събота е нервна. Неделя носи домашни неприятности. Понеделник и вторник, както и сряда, са напрегнати, но не липсват успехи. Четвъртък е сполучлив.

Везни

Раздвижен променлив период - Дните ви ще текат при засилена активност от вас и резултатите ще ви радват. Предстоящият седмичен етап е раздвижен и доста напрегнат за Везните. Може да се говори за успешни ходове, които най-често се свързват с реализацията на лични цели, както и за равен по брой трудности, неотстранени проблеми, и за засилена острота в служебните взаимоотношения  В петък проблеми при решаване на лични и делови въпроси. Събота е емоционална, а неделя е ядовита. Променливи ситуации на напрежение и успех през делниците.

Скорпион

Промени и стабилизация - Притежавате сила и потенциал да направите всичко, което пожелаете. Дните на отминалия седемдневен период настойчиво подсказваха за предстоящи промени, които настоящата седмица безспорно ще утвърди като нов етап във вашето развитие. На психологическо ниво това начало ще изкристализира под формата на множество спомени от миналото ви. За петък нищо особено – прозаичен ден. Събота и неделя са успешни, какъвто ще е и понеделник. Повече трудности се очертават в сряда, а вторник и четвъртък са чудесни.

Стрелец

Справяне с проблемите - Финансови интереси ще мотивират и насочват действията на повечето от вас през идващите дни. Стрелците са притиснати от проблеми, което определя и настроението на преобладаващата част от родените в зодията. Новата седмица ще е доста напрегната и нервна. Причините за състоянието ви са различни, и са плод на всекидневните проблеми – делови, лични, интимни и пр. Етапът е много благоприятен за започване на работа. Петък е успешен, но не за всички. Уикендът е напрегнат. Понеделник ви носи успех. Останалите дни също, но и трудности. 

Козирог

Лични и делови успехи - Решенията, които ще вземете през следващите дни ще помогнат да подредите приоритетите в живота си по-бързо, без да се лутате в различни посоки. Благодатен етап за реализация на лични цели, и за разгръщане на деловите умения. Ще постигнете стремежите си през седемдневието, въпреки че едва ли ще е лесно. Времето е много добро и ползотворно за преговори. Ядове възникват в сферата на финансовите взаимоотношения. За петък е характерна лична сполука. Уикендът е благоприятен, а понеделник ви радва с постижения. Вторник ще е труден и напрегнат, а сряда е успешна. В четвъртък успех.

Водолей

Действайте внимателно - Съмненията ви ще се окажат по-силни от вас и ще променят отношението ви към хора и събития, близки до обкръжението ви. В стремежа си за по-пълна и по-ярка реализация, Водолеите следва да действат по-гъвкаво и да се съобразяват с реалностите в сферата на изявата си. Това е еднакво валидно както за личните цели, така и за деловите, като във втория случай съобразяването е задължително. Петък ще е доста труден, а усилията за преодоляване на пречките са занижени. Уикендът е успешен. Понеделник и вторник са благоприятни. Трудни ще са сряда и четвъртък. 

Риби

Необходима е решителност - Идващите дни ще ви носят само положителни емоции. Мнозина ги очаква нов пост, длъжност и утвърждаване на авторитета им. Добре е, че представителите на Риби обикновено пристъпват с повишено внимание към осъществяването на целите си, но когато замените вниманието с колебание, реализацията започва да се изплъзва. И през новата седмица сте застрашени от тази тенденция на неустойчивост. Петък е напрегнат, но не ви липсва шанс за успех. Събота е трудна, а неделя е благоприятна. Много напрегнати ще са понеделник и вторник. Условията в сряда и четвъртък са добри.    

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари