Сърджан Джокович: Дръж се, сине!

2

Драмата с повторно анулираната виза на Новак Джокович, само три дни преди началото на Australian Open, продължава да вълнува света.

Най-емоционално приема ситуацията бащата на тенисиста - Сърджан, който използва социалните мрежи, за да му вдъхне кураж в предстоящата битка.

"Дръж се, сине!", написа той в социалните мрежи, публикувайки стори, в което сравни Новак с вълк, предава bTV.

Все още няма яснота дали световният №1 ще бъде депортиран и ще получи забрана за посещаване на Австралия за период от 3 години. Визата му бе анулирана вчера по разпореждане на министъра по имиграционните въпроси на Австралия Алекс Хоук.

Тенисистът обжалва и се яви на разпит пред имиграционните власти по-рано днес. В неделя той трябва да е в съда за основното изслушване по казуса. Дотогава Джокович ще бъде под стража.

Случаят беше пренасочен към федералния съд, което е възможно най-лошото развитие на ситуацията за екипа на Джокович, тъй като намалява драстично шансовете за успех при обжалването.

Разбираемо е Сърджан Джокович да се тревожи. Преди два дни бащата на тенисиста изля душата си в ексклузивно интервю пред Димитър Тасев и оператора Петър Стоев, направено в Белград. В него той заяви, че синът му е ментален великан и въпреки че преживява най-тежкия период в кариерата си, накрая ще е големият победител от фиаското в Австралия.

Според Сърджан, Новак е отворил очите на 30 милиона роби в страната-домакин на първия турнир от Големия шлем за сезона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари