Съпругата на овчарчето тотомилионер го изгони!

0
"Беше пиян. Дори посегна да ме удари. Аз просто исках да поговоря с него. Той май дори не ме позна”
"Беше пиян. Дори посегна да ме удари. Аз просто исках да поговоря с него. Той май дори не ме позна”

Съпругата, синът и дъщерята на овчаря тотомилионер Здравко Траянов – Светла, Иван и Силвия, цял живот са се блъскали сами със съдбата без да получат помощ от него, съобщава struma.bg.

Откакто Здравко е милионер, не ги е потърсил нито веднъж. „Възмутени сме от много неверни неща, които се изписаха за него. Искаме да разкажем какъв човек е и как сме живели с него”, каза съпругата му Светла.

Родителите ми са разведени от 17 години. Здравко е упражнявал физически и психически тормоз върху майка ми. Нито веднъж не е поел отговорност за нас, семейството му. Една от измислиците, които се писаха, е, че ме е посетил, след като е спечелил парите. Няма такова нещо. Не съм го виждала от 20 години”, споделя пък дъщерята Силвия.

Тя допълва, че миналата година се наложила на майка й да влезе в болница и станало така, че нямало кой да се грижи за брат й, които е първа група инвалид от раждането си. Така се наложило Иван да отиде племенник на баща им.

Нито веднъж не се е поинтересувал как сме, що сме. След като спечели от тотото, го потърсих. Намерих го в село Първомай, а той като ме видя, се опита да избяга и ми вика: „Бегай от тука, запали ми главата.”  "Беше пиян. Дори посегна да ме удари. Аз просто исках да поговоря с него. Той май дори не ме позна”, допълва дъщерята.

Измислица е, че мъжът ми е бил 9 години в транспортна полиция. Изкара там 3 години. Тъкмо се бяха родили децата – те сега са на 32 и 33 години. Искахме да вземем жилище от службата му, но го уволниха дисциплинарно, защото много пиеше. От тогава не може да започне работа никъде. После отиде на работи в Коми. Цялото семейство отидохме там, но той не беше спестил нищо. От там Здравко се върна със счупен крак и две патерици. После беше автомонтьор при брат ми. Взимаше пари, а вкъщи казваше, че брат ми не му плаща. Имахме 58 000 лева в сметка. Един ден изчезна и го нямаше три месеца. Профука парите, прибра се и ме преби. Тогава му казах да се маха и да не се връща без парите. Никога не се сети, че има болно дете. Дъщеря ми работи на две места в София, за да може да се изучи”, споделя още бившата му съпруга.

Източник: Struma.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари