Самоубиец се качи на електрически стълб при Моста на голите жени

0
Оказва се, че мъжът е психично болен
Оказва се, че мъжът е психично болен

44-годишният Васил Стоянов се покатери на електрически стълб при популярния Мост на голите жени в центъра на Кюстендил в опит за зрелищно самоубийство.

Стоянов започнал да крещи, че ще скочи от намиращия се наблизо стълб.

Веднага е подаден сигнал на тел. 112. „Остана около 15 минути, мислех, че е представител на Енергото. Когато обаче той започна да крещи и да говори несвързани неща, разбрах, че съм се заблудил“, коментира собственичката на кафене Веска Георгиева, която стана очевидка на случая.

„Беше един такъв снажен мъж, направо като фитнес маниак. На пръв поглед му нямаше нищо, беше на най-високата точка на стълба“, коментира 39-годишният Николай Красимиров, който отивал с приятели на обяд в заведение, намиращо се в съседство. На място пристигнали екипи на полиция, пожарна и спешен център. Наложило се дълго време униформените да уговарят Васил да слезе доброволно. Въпреки това мъжът заплашил, че ще сложи край на живота си пред всички. След множество разговори екипите на полиция и пожарна успели да разубедят самоубиеца, съобщи viaranews.com.

Според първоначалните предположения Васил имал психически отклонения.

„Васил се води на отчет при нас. Живее сам, явно от промяната в температурата заболяването се е отключило и е изпаднал в депресия, която не се лекува. Иначе ние с него провеждаме консултации, идва веднъж месечно“, добавиха от психиатрията в областния град. Васил вече е на медикаментозно лечение.

Източник: viaranews.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари