Саморазправа с шофьор, блъснал пешеходец в Бургас

0

Десетки цигани от бургаския кв. Кумлука са се събрали в този момент на централната улица в квартала и се опитват да се саморазправят с водач на автомобил, който е блъснал малко по-рано днес пешеходец.

Това съобщават източници на Флагман.БГ, които са на мястото на инцидента.

Районът в началото на Кумлука в момента гъмжи от смугли мъже и жени, които се опитват да нападнат водача. На място са дошли и няколко екипа на полицията, както и служители на охранителната фирма ВТА, които всячески се опитват да тушират напрежението, но засега, за жалост, безуспешно. Има и линейка.

По информация на медията инцидентът е станал около 18 ч., когато шофьор не е успял да спре на време пред пресичащ ул. „Чаталджа“ мъж и го е ударил с колата си. Редно е да се отбележи факта, че на мястото на инцидента пешеходни пътеки няма и е въпрос на догадки какво всъщност е правил на платното човека.

Не е тайна и че в последните години в кв. Кумлука зачестиха случаите на роми, които се опитват да „припечелят“ пари, изскачайки рязко на пътя пред невинни водачи на автомобили, след което да претендират за обезщетение на място.

Възможно е ситуацията днес да е сходна и всъщност спречкването да е започнало, чак след като шофьорът е отказал да плати определена сума пари.

Полицията е на място, вероятно до минути ситуацията ще е под контрол, но към момента движението в участъка е затруднено. Шофирайте внимателно! 

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари