Само 9 са новозаразените с КОВИД-19 в Русенско

1
Русенска област се нарежда на осмо място по заболеваемост в страната
Русенска област се нарежда на осмо място по заболеваемост в страната

Сред тях има и две деца, като едното е в предучилищна възраст

Девет нови случая на Ковид-19 отчитат здравните власти в Русенско за последните 24 часа. Сред тях има и две деца, като едното е в предучилищна възраст. Оздравелите са 261 през вчерашния ден, като един мъж е починал.

Активните случаи към момента са 488, като от началото на пандемията диагностицираните с вируса в Русенско станаха 32 742, а преболедувалите 30 180. Справка в Единния информационен портал показва, че за изминалото денонощие Русенска област се нарежда на осмо място по заболеваемост в страната наравно с Враца и Търговище.

Без нови случаи са областите Кърджали, Кюстендил и Смолян. На болнично лечение в областта се намират 149 души, като 25 от тях са в реанимация. Свободните легла са 122, от които 23 са интензивни.

До момента в региона са извършени 125 789 имунизации, като повторна доза са получили 57 919 души. Бустерна доза са си поставили общо 20 584 русенци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    СМЕШНИЦИ
    Продължавате пропагандата, а, случайно да не забравим за ИЗМАМАТА КОВИД. Спокойно, всички знаем че е било лъжа, доказано от хиляди НЕПЛАТЕНИ лекари. Тези новини ги пращайте във вестник Стършел.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари