Само 2 случая на коронавирус в Русе

1
Област Русе се нарежда на осмо място по заболеваемост в страната
Област Русе се нарежда на осмо място по заболеваемост в страната Снимка: Dunavmost / Архив

Област Русе се нарежда на осмо място по заболеваемост в страната

Двама заразени с Ковид-19 отчитат здравните власти в Русенско през вчерашния ден, като сред тях няма деца. Оздравелите за изминалото денонощие са също двама, като няма починали с положителен тест за коронавирусна инфекция. Активните случаи са 57, от които дванайсет души са на болнично лечение.

Справка в Единния информационен портал сочи, че област Русе се нарежда на осмо място по заболеваемост в страната наравно с Враца, Габрово, Кърджали, Смолян и Търговище. Без заразени за последните 24 часа са шест области – Видин, Кюстендил, Ловеч, Силистра, Сливен и Шумен.

До момента в област Русе са извършени 128 738 имунизации, като повторна доза са получили 58 474 души. Бустерна доза пък е направена на общо 22 500 русенци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари