Сълзи във "Фермата"

0
Черупката на „Мисис България“ се пропука
Черупката на „Мисис България“ се пропука Снимка: кадър bTV

Организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова, която от началото на „Фермата“ се държи най-дисциплинирано и кораво сред жените в шоуто, се пропука емоционално и се разплака от историята на съотборничката си Маргарита Христова.

Ден след обединението на бедни и богати в предаването двете с детската учителка се заеха да строят градински мебели и симпатията помежду им преля в откровения за родителите.

Маргарита, която многократно в шоуто е споделяла травмите си от тираничната си злобна майка, срещна разбиране у Мариана. "И на мен отношенията с майка ми не ми се получиха цял живот. Седем години откакто баща ми е починал и всеки ден се сещам за него. Имахме силна връзка, всичко му споделях“, призна бившата „Мисис България“.

Маргарита сподели, че е чула първото „Обичам те“ от майка си месец преди тя да почине.

Казах й сестра ми те изхвърли като куче от живота си, аз съм единствената, която не се отказа от теб и съм до теб в болницата! Тогава ми каза, че съжалява, знаела, че аз съм по-човечна и ще я изтърпя. И на врага си не бих причинила това, което тя ми е причинила!“, изповяда се Маргарита. Тя добави, че майка й е починала навръх рождения ден на другата си дъщеря и това разстрои много Мариана, така че да не успее да сдържи сълзите си.

След падането на стената, която разделяше бедните и богатите, във „Фермата“ настъпи нов етап, в който доскоро отчуждените съседи трябваше бързо да се опознаят. Първата си вечер заедно те изкараха в лятната кухня разказвайки живота си. Мариана Маринова заяви, че винаги е работила здраво за мечтите си това е довело до раздяла с бащите на двете й деца.

Разбирам ги защо са ми бивши мъжете – никой няма да търпи жена, която посвещава време си на това да израства в своя път. На децата си дължа извинение, защото не винаги съм била до тях, пак заради работата“, обясни Маринова.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари