Съдия Светослав Тодоров встъпи в длъжност в Окръжен съд - Русе

3
Светослав Тодоров ще правораздава в Търговското отделение на съда
Светослав Тодоров ще правораздава в Търговското отделение на съда

Светослав Тодоров ще правораздава в Търговското отделение на съда

Съдия Светослав Тодоров днес встъпи в длъжност в Окръжен съдРусе. Той бе повишен с решение на Съдийската колегия на ВСС след проведен национален конкурс.

Съдия Светослав Тодоров е завършил средното и висшето си образование в гр. Русе. Задължителният стаж за придобиване на юридическа правоспособност е преминал именно в Окръжен съдРусе през 2007 г. Първите си професионални стъпки е направил като юрисконсулт на две дружества в гр. Русе. От юни 2009 г. до април 2014 г. е бил държавен съдебен изпълнител при Районен съд- Тутракан, след което - съдия в Районен съд Варна, съобщиха от ведомството.

Светослав Тодоров притежава ранг „съдия в Апелативен съд“. Владее английски език, ползва и френски език. Преминал е през серия обучения и специализации и е участвал като лектор в образователни програми и проекти с ученици и студенти.

Съдия Светослав Тодоров ще правораздава в Търговското отделение на Окръжен съд - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Рушвет не давам
    Айде на новата касичка за пълнене.Ако имаше истински разследвания,всички от съд и прокуратура щяха да са по затворите и взетите от тях решения щяха да са преразгледани повторно,че даже и отменени.Ама сме у българско,където законът се подпира с палки пари.
  • 4
    1
    краниста
    масон ли е ? към коя тайна групировка е ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари