Съдът даде 10 години затвор на рецидивист за изнасилване на 9 годишно момиченце

0
Присъдата може да се обжалва и протестира в 15 дневен срок пред Апелативен съд – София
Присъдата може да се обжалва и протестира в 15 дневен срок пред Апелативен съд – София

9-годишното момиче било негова доведена дъщеря

Окръжен съд – Монтана произнесе присъда 10 години „Лишаване от свобода“ на подсъдимия К. А. А. за изнасилване на малолетно момиче.

Според обвинителния акт на неустановена дата през месец октомври 2017 г. в село Крива бара, община Брусарци, при условията на опасен рецидив 32 годишният К. А. А. се съвкупил с 9 годишната тогава Г. Н. М. - негова доведена дъщеря, като я принудил към това със сила и заплахи.

Уплашено от станалото и не срещнало разбиране от майка си, момичето споделило за изнасилването година и половина по-късно пред биологичния си баща, който сигнализирал органите на МВР и срещу К. А. А. било образувано досъдебно производство. След приключването му той бил обвинен в изнасилване и изправен пред съда.

След като се запозна с всички събрани доказателства по делото и изслуша свидетелите, вещите лица и пострадалото дете, разпитано в присъствието на социален служител, съдът призна К. А. А. – без образование, безработен и осъждан, за виновен и произнесе присъда от 10 години „Лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим. К. А. А. ще трябва да плати и 739,20 лева – разноски по досъдебното производство по сметка на ОД на МВР - Монтана, както и 150 лева – съдебни разноски по сметка на ОС – Монтана.

Присъдата може да се обжалва и протестира в 15 дневен срок пред Апелативен съд – София.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари