С чалма на главата и с каляска пристигна абитуриент на бала си в Пловдив

52
Появата му прикова погледите на присъстващите
Появата му прикова погледите на присъстващите Снимка: в. "24 часа"

С чалма на главата и с каляска пристигна на бала абитуриентът Рашко от СУ "Найден Геров"в Пловдив

Появата му прикова погледите на присъстващите пред хотел "Тримонциум" миналата вечер, където празнуваха и зрелостниците и от Професионалната гимназия по транспорт "Гоце Делчев", предава "24 часа". 

"Рашко беше с чалма на главата, но облечен в костюм. Учениците ни са изобретателни и оригинални", обясни пред медията  директорката на СУ "Найден Геров" Диана Гавазова. Училището е наричано още Столипиновската сорбона, тъй като се намира в най-големия етнически квартал на Пловдив.

"Тази година имахме 20 абитуриенти, предимно момчета, но само 9 от тях решиха да отидат на бал. За сметка на това бяха много атрактивни, забавляваха се от сърце", каза Гавазова.

Пищна руса девойка с изумителна прическа също се появи на паркинга пред "Тримонциум", където темпераментите зрелостници играеха кючеци. "Това момиче не е зрелостничка, а придружаваше приятеля си абитуриент, на когото ще стане съпруга", обясни директорката. До знойната девойка е бъдещата ѝ свекърва, цялата окичена в злато.

Беше шокиращо, коментират очевидци. И определят видяното като пълен кич.

Баловете са в стихията си, като тази вечер в Пловдив ще празнуват зрелостниците от Английската, Руската и Търговската гимназия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    Брат Столипеновски
    Порнофантасмагория по ромуло-столипеново- анадолски!Кръвта на вода не става!Индиец на еврокултура не вирее!
  • 7
    6
    Сандокан
    Пловдив "европейски град на културата" ?
  • 14
    5
    Косача
    ,,Космосът и човешката глупост са безкрайни"! (Цитат).
  • -9
    4
    Бай Стамат
    Да ми ядете уя!!!
  • 8
    3
    цар Киро
    Че каква е разликата в интелекта между Рашко, завършил Столипиновската сорбона и Кирчо, изкласил с парите на тате в Харвард? Даже Рашко знае колко е тъп и няма да се излага пред целия свят, като се кандидатира за министЕр-преЦедател на България!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари