Руснака е ударил с колата си патрулка и полицай

0
Униформените откриха мачете в автомобила му
Униформените откриха мачете в автомобила му Видео: bTV

Полицията намира марихуана и синтетична дрога у него и в дома му

Полицията в Свиленград простреля със стоп патрони в краката мъж, който се опитал да избяга от полицейска проверка. Служителите на реда са реагирали на сигнал за сделка за продажба на наркотици.

При опита за бягство 30-годишният мъж, по прякор Руснака, е ударил с колата си полицейски автомобил и служител на реда, който се е опитал да го спре, информира bTV.

Сигналът, че мъжът продава дрога е подаден малко след 21:00 часа. Патрулът засича автомобила му на кръстовище, а задържането му се превръща в екшън.

В опит да избегне полицейската проверка, мъжът удря с колата си два пъти патрулката и два пъти автомобил, който е бил паркиран пред нея.

През това време един от полицейските служители отива до автомобила, отваря вратата, разпорежда а му да изключи двигателя. Мъжът не изпълнява това разпореждане и отново предприема маневра назад, при което вратата, която е останала отворена на управлявания от него автомобил, удря служителя от Районно управление Свиленград той пада на земята“, уточни Мария Кирилова от Районната прокуратура в Хасково.

Мъжът не успява да потегли с колата си. Затова се опитва да избяга от органите на реда.

Напуска автомобила и прави опит за бягство. Двамата полицаи многократно са го предупреждавали и са били принудени да използват помощни средства и физическа сила, за да го неутрализират“, коментира началникът на Районното управление в Свиленград Бончо Бонев.

Полицаите възпроизвеждат три изстрела. Единият е предупредителен и два в краката му. Следва спешна операция в болницата в Хасково. Лекарите казват, че опасност за живота му няма.

Лечението му продължава под полицейска охрана. Единствено майка му днес бе допусната до него.

Стрелят нашите полицаи по нашите деца – това стана“, коментира майката на задържания.

При обиска в колата са открити мачете и регистрационни табели от друг автомобил. У него и в дома му полицията намира марихуана и синтетична дрога. 30-годишният мъж вече е съден за трафик на хора, съхранение на наркотици и шофиране без книжка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари