Русенци не искат Велико Народно събрание

4
Младите молят Борисов да напусне, за да може да бъде след това разследван и осъден
Младите молят Борисов да напусне, за да може да бъде след това разследван и осъден

Недоволните от управлението организираха тази вечер седящ протест в Русе

Те поставиха пейки на площада пред Съдебната палата, където останаха да четат книги, да играят карти и да рисуват. Имаше и импровизирани урни, в които гражданите да изразят мнението си за протестите. За да ги подкрепят, отново дойдоха млади гайдари, които озвучиха площада с музиката си.

„Дойдохме на протеста, за да повдигнем духа на хората – на русенци и не само, на всички сънародници, тъй като гайдата и в миналото е печелила и битки, повдига бойния дух на хората. Според нас трябва млади хора да влязат във властта, за да има някаква промяна, а не със стари муцуни нов банкет няма как да стане“, сподели гайдарят Стойко Станев, предаде Русе Медиа.

Протестиращите изслушаха на площада изявлението на президента Румен Радев, а за днешното изявление на премиера Бойко Борисов заявиха, че не искат Велико народно събрание, а оставки.

„Това, което Борисов се опитва да постигне по този начин, е отново да бламира исканията на хората, въпреки че казва съвсем друго – че вярва в младите. Ако вярва в младите, ние, младите, го молим да напусне немедленно, за да може да бъде след това разследван и осъден“, заяви Деян Герасимов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари