Русенци: Кметът да обяви извънредно положение!

17
Блокирането на основни пътни артерии, както и входовете и изходите на града си е точно за извънредно положение!
Блокирането на основни пътни артерии, както и входовете и изходите на града си е точно за извънредно положение! Снимка: Dunavmost

Международен път минава през цялата дължината на Русе

Междувременно целият град е разкопан от ВИК, което налага използването на обходни маршрути за достъп до най-големите квартали.

Достъпът до кварталите "Дружба" и "Чародейка" е затруднен както от разкопките на водното дружество, така и от километричните колони от ТИР-ове.

Изнервените шофьори на камиони вече дори минават през града, което допълнително утежнява ситуацията. Хората, които работят в източната промишлена зона изпитват ежедневен стрес докато стигнат до работните си места. Жителите на Мартен и Сандрово също изобщо не могат да предвидят дали ще стигнат до работните си места или ще могат да се приберат в домовете си навреме.

"Кметът да обявява извънредно положение!!!", зове Мирослав Малчев в групата "Обществен съвет Русе".

"Блокирането на основни пътни артерии, както и входовете и изходите на града си е точно за извънредно положение! Кмете, изпълнявай си задълженията!", пише Сашо Илиев.

Някой русенци са запазили чувството си за хумор и намират начин да се надсмеят над трагичната ситуация: "С тези задръствания, скоро ще възстановят велоалеята Русе - Мартен!".

Ако този хаос продължи и когато свърши отпускарският сезон, през месец септември ще настъпи истински ад.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    27
    Никола
    Истината е, че от както имаме червен кмет, положението е под всякаква критика. Дано на тези избори хората да вземат по-адекватно решение!
  • 2
    26
    Никола
    ГЕРБавите папундреци са се разкудкудякали предизборно! Защо ли до сега бяха кротки? Да не би вожда им да е отпуснал някой друг долар за активиране?
  • 11
    25
    hlkI
    До 23: ХАХАХАХ Заглавие: "Русенци: Кметът да обяви извънредно положение!" ... И, като бъде обявено това положение, какво ще се промени?! В и К тормозят русенци във вътрешността на града, а ГКПП тормози русенци с тировете. В Русе беше дошъл на екскурзия онзи съмнителен министър дерменджиеф, който с политическа интонация си каза, че ще реши проблема и си замина! Той е обещал да реши проблема, без да е видял какъв и кой е проблема. ;) Друго не разбирам... какво се промени, че тировете се трупат в десетки километри?! По време на ковид измислицата нямаше такова натрупване на тирове...
  • -2
    24
    ДО #22 носят се слухове
    Бихте ли уточнили какви точно слухове се носят за града ни ? Нещо специално ли е или поредните задръствания поради глупост ?
  • 27
    23
    Русенец
    Аз предлагам ВИК да разкопае бул. България!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари