Русенските превозвачи на протест, "пъплят" с 20 км в час

0
Камионите ще тръгнат от паркинга на ПИНК на бул.“България“ 310, ще обиколят кръговото на Дунав мост и ще продължат със скорост от 20 км в час по бул.“България“ до Метро
Камионите ще тръгнат от паркинга на ПИНК на бул.“България“ 310, ще обиколят кръговото на Дунав мост и ще продължат със скорост от 20 км в час по бул.“България“ до Метро Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Bulgaria ON AIR / архив

Превозвачи от Русе излизат днес отново на протест

Те ще направят протестно автошествие, което е обявено с начален част 8:30 часа. Според предварителното заявление действията им ще продължат всеки ден до края на работната седмица в петък, предаде Русе Медиа. 

Камионите ще тръгнат от паркинга на ПИНК на бул.“България“ 310, ще обиколят кръговото на Дунав мост и ще продължат със скорост от 20 км в час по бул.“България“ до Метро. Те планират да направят няколко обиколки по този маршрут.

Действията им са част от националната инициатива, с която се иска отпадане на биодобавката на горивата за шест месеца и намаляване на акциза им.

Превозвачите се обявяват и срещу поскъпването на ТОЛ таксите и таксуването и на второстепенните пътища.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    QCHECK
    ПИнК?! Това някаква нова фирма ли е? Не само на второстепенните, а и на третостепенните да наложат ТОЛ такси. Че българина, ако не шмекерува, то няма да е той. Пътища без ТОЛ такси няма как да има. Тежкотоварният транспорт трябва да е скъпа услуга и не е редно всеки мартенски селянин да се занимава с това. Който има акъл в главата, ще стане голям. Който няма, да сее картoфи и домати.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари