Русенски тир удари автомобил край Враца, пътниците загинаха на място

2
Русенският тир "Волво" пътувал в посока София когато пред него се завъртял лек автомобил "Пежо 206" с ловешка регистрация
Русенският тир "Волво" пътувал в посока София когато пред него се завъртял лек автомобил "Пежо 206" с ловешка регистрация Снимка: Снимката е илюстративна

Тир и лек автомобил се сблъскаха край Враца

Тежкият пътен инцидент е станал по обяд, на обхода на града, на около 300 метра от кръговото, съобщава BulNews. Русенският тир "Волво" пътувал в посока София когато пред него се завъртял лек автомобил "Пежо 206" с ловешка регистрация. Шофьорът на камиона опитал да спре обаче ударил колата в лявата част и я отхвърлил на около 30 - 40 метра. Ударът е бил толкова силен, че на място са загинали водачът на "Пежо"-то и пътуващата с него жена, а пристигналите на място спешни медици само констатирали смъртта им.

В момента се очаква дежурен дознател да поеме разследването на фаталния пътен инцидент. На мястото има 2 патрулки и 2 пожарни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Пффффф
    Пуснаха и новината с руския тир успоредно.... :D
  • 5
    3
    Алоууу, редакторите?
    Руски или русенски TIR? Аха, то не били компютри, а компоти!
  • 7
    2
    DUNAV/PROST
    TIR-ът е руски, а не русенски , неУважаеми "журналисти"!
  • 7
    1
    да, ама не
    От снимките на катастрофата в "БЛИЦ" се вижда, че тира е руски, а не русенски...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари