Русенски ресторант ще те заведе на ориенталската трапеза

11

Автентична ориенталска кухня, приготвяна от истински майстор от Средиземноморска Турция в ресторант „Зад Стената“

Без съмнение ресторант „Зад Стената“ е станал любимо място за специални вечери или за обедната почивка на много от нас и често споменаваме невероятно вкусните лахмаджуни, килиз тави или кюнефе, които сме яли там. Защото „Зад Стената“ е нещо по-различно, по-вкусно и по-интересно с ориенталската си кулинария и специално отношение към всеки детайл в храната, интериора и обслужването.

„Зад Стената“  има за цел да те заведе на ориенталската трапеза, която е отрупана с всевъзможни гозби с невероятно качество и вкус. Защото кухнята на ресторанта, както я определят в „Зад Стената“, е смесица от най-добрите рецепти на Средиземноморието, на Анадола, Истанбул и Африка, на Балканите и подножието на Измир. Опитайте вкусния агнешки шиш, свежото Табуле или някой адана кебап… Не пропускайте в никакъв случай да си вземете типичния турски хляб Лаваш или едно Рамазан пиде. Всички тези специалитети са не само по оригинални турски рецепти, а и са приготвени от истински майстори на ориенталската кулинария. Най-голямата гордост на ресторанта и атракция за всички гости, е храната, приготвена от Мехмед - кулинарния майстор от турския средиземноморски град Мерсин. Той прави всички турски специалитети в открита кухня с истинска пещ на дърва, пред очите ви. Майстор Мехмед е истински виртуоз на тестото и пещта. Ще се уверите с очите си, че той е не само невъобразимо сръчен, но и че с абсолютна педантичност подрежда всяко блюдо, за да го превърне в шедьовър. А за да бъде вашето удоволствие от храната още по-пълно, специална селекция меса и колбаси са изложени в открита витрина пред клиентите и всеки може да избере най-хубавото за неговия вкус, за да бъде приготвено веднага.

Ако вече сте заинтригувани достатъчно, за да се запитате „Къде беше този ресторант?“ – ще ви улесним веднага. Намира се „Зад Стената“, имаме предвид бар „Стената“, на новия площад със стъклената статуя на малкия цигулар, по-точно на ул. Христо Г. Данов 4. Това е стара, аристократична къща, изцяло в стила на стария Русчук. А собствениците на „Зад Стената“ са запазили изцяло атмосферата и комфорта на градския стил от началото на миналия век. Наред с великолепната кухня и специалитетите на майстор Мехмед, интериорът и доброто обслужване са още причини да имате предвид „Зад Стената“, когато искате да впечатлите приятно гостите на града ни, да отбележите специален повод или просто да си осигурите приятна вечер или обедна почивка.

Новогодишно парти в „Зад Стената“ - Празнувайте 2017 в атмосферата на аристократичния Русчук.

Цената на куверта е само 27 лева!

Не се колебайте дълго! Направете своята резервация още сега на телефон: 0894 848 849.

Заповядайте и добър апетит!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари