Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Русенски бакшиш: Обирайте си цървулите от колата!

  • Автор: Магдалена Енчева
  • Коментари: 29
3
Здравейте искам да разкажа за арогантен таксиметров шофьор
Здравейте искам да разкажа за арогантен таксиметров шофьор

Здравейте, искам да разкажа за един арогантен таксиметров шофьор.

Снощи съпругът ми отиде до училище „Васил Левски”, за да прибера детето ми от учебни занятия и ни е станало практика да си викаме такси от фирма, която използваме повече от 12 години.

Но тази вечер самият курс,  който е от училището на детето ми до блок 12 е свършил доста неприятно.

След като е дошъл водачът на таксито, съпругът ми го е попитал дали е за заявката на съответното име. водачът е отговорил, че е той за дадената заявка, но очаквал да бъде жена а не мъж с малко дете.

След като са потегли ли към вкъщи водачът е попитал дали тях ги мързи да вървят, че си викат такси на заявка за участък, който щял да струва доста евтино. Съпругът ми му е отговорил, че не са мързеливи, просто детенцето е с скорошна операция от апендицит-перитонит, а съпругът ми стана жертва с цел грабеж и бе наръган в крака, в следствие на което е с шевове. За жалост и това не е смекчило агресията в водача, който рязко отбива на главната улица пред 2 аптеки и еврофутбол до блок 10. 

Избутал и блъскал в краката съпругът ми с думите: Обирайте си цървулите от колата!

В този момент съпругът ми е набрал номера на таксита 8806 и му е казал, че в момента, ще подаде оплакване във фирмата, но водача е станал още по-агресивен.

Детето ми си е скъсало част от обувката, за да бърза да слезе от колата след като водача се е обърнал и към него с думите: Айде, айде, слизайте и се обаждайте на когото искате да ви видим какво ще направите.

След което се прибраха от блок 10 до блок 12 пеша, 9-годишният ми син беше неузнаваемо уплашен. На вратата започна да крещи и да плаче „мамо, мамо, шофьора ни изгони от таксито и блъска тати в краката” (съпругът ми не е баща на детето ми) плачеше и трепереше. Обадих се на мой познат да ни откара до болницата понеже детето ми беше в нервна криза, не можеше да спре да плаче и трепери.

Отидохме в болницата. От спешно отделение учтиво ни обясниха, че никога не са разполагали за жалост с психолог или подобен медицински орган.

Казаха ни да се качим на 7-ия етаж в детско отделение, където ни прие д-р Фучеджиева. Прегледа обстойно детето и ми обясни, че е под голям стрес. Издаде ми амбулаторен лист, с който мога да отида и освидетелствам с медицинско удостоверение детето на следващия ден.

Днес отидохме в съдебна медицина, от там любезно ми обясниха, че не сме на правилното място и ме препратиха към съдебния психолог към психодиспансер - Русе. Потърсих съдебния психолог, но и там ударих на камък, след като ми беше обяснено да отида на 2-ри януари 2019 г., защото съдебният им психолог е бил отпуска до края на годината.

С две думи искрени благодарности единствено и само към д-р Фучеджиева !

Автор: Магдалена Енчева
(Автор: Магдалена Енчева - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари