Русенец организира благотворително бягане за рождения си ден

0
Сребрин Бушев призовава приятелите си и бегачите от Русе вместо подаръци за празника да дарят средствата за благотворителна кауза
Сребрин Бушев призовава приятелите си и бегачите от Русе вместо подаръци за празника да дарят средствата за благотворителна кауза Снимка: huffingtonpost

Русенец организира благотворително бягане за рождения си ден.

30-годишният Сребрин Бушев призовава приятелите си и бегачите от Русе вместо подаръци за празника да дарят средствата за благотворителна кауза.

Реших да празнувам като подаря щастие на децата от Център за настаняване от семеен тип "Вяра" – Русе“, казва за Радио Шумен Бушев.

Центърът, който се посещава от деца с увреждания без родители, има нужда от сух, модулен басейн с топки за подобряване на моториката на децата. Необходимата сума е 780 лв.

„Племенникът ми е дете с увреждане и това ме накара да приема лично каузата“, допълни Бушев. Той е член на организацията „Runners of Ruse“.

Благотворителното бягане ще се проведе на 9 декември от 12:00 ч. в Парка на младежта, пред вазата. Русенецът допълни, че ако се съберат повече от необходимите средства, ще бъде закупен още един басейн.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари