Русенец: Общинари, пиша ви двойка!

20

Русенци отдавна негодуват от сметопочистването в града, недоволството им често се изразява в публикуване на преливащи контейнери за смет 

Сега повод за гневни реакции стана снимка в социалните мрежи, която добре илюстрира как изглеждат кошчетата за смет в другите градове и тези в Русе.

Фотосът е направен от Димитър Александров, ето какво написа той:

"Тука ми обясняваха как не сме били Несебър, нито пък Габрово или Враца защото общината не знае какво означава подземни контейнери за боклук. Изглежда и с Добрич обаче не може да се мерим. Правете си изводите! Общинари, пиша ви двойка!"

Припомняме, че преди броени седмици общината в Русе сложи чисто нови кошчета, но и те бяха подложени на остра критика заради правописни грешки по тях. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    daskal
    Аз искам да знам кой хареса уредите за мъчение на кея и Придунавски, които наричат пейки! Опитвал ли е той някога да поседне, да се отпусне и да си почине върху тях? Ръбести, малки, с облегалки, които вместо да подпират удобно гърба, се впиват ниско в кръста, някои без облегалки - като дъски... Представям си какви пари са потрошени за тази бездарна недомислица.
  • 15
    4
    До втори
    Да кажат кой им е дизайнера на спирките,измислените? Кой им е дизайнера и архитекта на кея,парка и тези фалшиви табели за Русе,като символ? Мисля главен дизайнер до скоро беше лицето Пламен Нулев и Пиринчо Стоилов.Главни дизайнери на ГЕРБ за Русе Област.Кой е дизайнера на контрола по усвояване на средства? 1000 кошчета в Бяла Фичето.
  • 20
    3
    До твореца на статията
    Абе репортера,ти не знаеш ли че русенските общинари ги събраха от селските пасища и са само говедари и овчари?
  • 22
    2
    MUkI
    Съсипват ни красивият град . Кой е този ,, талантлив " дизайнер на тия ,, красиви " кошчета за смет ? А тия правописни грешки ??? Кой , кой е този некадърник с основно образование??? Кой , кой ??? Горда съм , че съм Русенка / Русчуклийка , но ме е срам от кмета и протежетата около него , които си пълнят сметките от нашият джоб .
  • 20
    1
    Здравец Изток
    Освен, че е наклонена, вижда се сезала с който е превързана тази лампа. Местоположението и - точното място за едно кошче. По точно - Здравец, пазарчето "Рибката", кръстовището на улица "Рига" с улицата-чудо "Нови сад". Община Русе трябва да се гордее с тази улица, уникална е, с двупосочен тротоар. Което ще рече хем е път, хем е двулентов тротоар, хем е паркинг. Вървиш си по него заобикаляйки паркиралите коли и изведнъж се оказваш в насрещното движение, това не прави впечатление на никого, дори на полицията, която е на 300 метра. Но явно така са се разбрали институциите в Русе. Сега кривата улица с кривата лампа си има и криво кошче.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари