Русе ще почете брака и семейството

0
На 9 юни се организира "Поход за семейството"
На 9 юни се организира "Поход за семейството"

Първият по рода си за България национален "Поход за Семейството" ще се състои на 9 юни в пет града на страната - София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе, съобщиха организаторите.

В семейна и приятелска атмосфера, участниците в похода ще изразят своята позиция по важни за обществото въпроси, свързани с предизвикателствата пред брака и семейството у нас, последствията от провеждането на антисемейни политики, демографската криза и други.
В цялата страна по време на събитието ще се използват цветовете синьо и розово за тениски, плакати и балони, заедно с български знаменца.

Акцент в похода в някои от градовете ще бъдат и двойки, облечени в сватбените си костюми и булчински рокли. Предвижда се за финал на събитието, към небето да бъдат пуснати десетки балони, с надпис "ЗА семейството от мъж и жена".

Здравите семейства носят огромна полза за съпрузите и децата. Те създават атмосфера на сигурност и стабилност, заедно с много радост и забавни моменти, посочват организаторите. 

В София походът е в 14.00 часа от пл. "Народно събрание", в Пловдив - в 11.00 часа от пл. "Аптека Марица", във Варна - в 15.30 часа от Сцена "Раковина", в Бургас - в 18.00 часа от пл."Тройката", в Русе - в 17.00 часа от Дома на културата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари