Румен Радев: В ГЕРБ бяхте предадени от Борисов, той абдикира от отговорност!

1
Президентът поздрави Десислава Атанасова за усилията да наложат кандидатурата на Красимир Ципов
Президентът поздрави Десислава Атанасова за усилията да наложат кандидатурата на Красимир Ципов

Президентът поздрави Десислава Атанасова за усилията да наложат кандидатурата на Красимир Ципов

Президентът Румен Радев започна нови консултации с партиите за излъчване на номинации за председател на Централната избирателна комисия. Той се обърна към председателя на ПГ на ГЕРБ - Десислава Атанасова с думите:

"Вчера получих писмото на коалиция ГЕРБ-СДС, подписано от г-н Борисов, че изтегля кандидатурата на Красимир Ципов за председател на ЦИК. Г-жо Атанасова, поздравявам ви специално за усилията ви да наложите кандидатура на г-н Ципов. Така трябва да се бори лидерът на една парламентарна група. За съжаление, вие и хилядите симпатизанти на ГЕРБ бяхте предадени от г-н Борисов, който абдикира под отговорност."

Гледайте НА ЖИВО консултациите при президента

Радев посочи, че остава вариантът някоя от по-малките партии да имат повече смелост и гражданска отговорност в името на провеждането на честни и прозрачни избори, за да избегнем хаоса, в който влизаме от вчера, информира Bulgaria On Air.

Десислава Атанасова не остана длъжна на държавния глава и заяви, че е имало лични нападки към кандидатурата на Ципов и персонално към личността му.

"Считам, че е некоректно да ползвате мен, като председател на парламентарна група, по отношение на твърдения за отговорността. На тази маса седят партийни лидери, които отказаха мандат за съставяне на правителство и го върнаха, дори без структура на Министерския съвет", настоя Атанасова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари