Румен Радев: Бях първият излъган, когато се доверих на "Продължаваме промяната"

1
Българите получиха лъжа. Беше грешка, че допуснах такива хора да откраднат надеждите ни за промяна, заяви президентът
Българите получиха лъжа. Беше грешка, че допуснах такива хора да откраднат надеждите ни за промяна, заяви президентът

Българите получиха лъжа. Беше грешка, че допуснах такива хора да откраднат надеждите ни за промяна, заяви президентът

Президентът Румен Радев пристигна днес на посещение в Албания.

"Дали се срещам редовно с г-н Борисов? Разбира се, че не! Това не е първата лъжа на г-н Василев (бел. ред. Асен Василев). Бях първият излъган, когато се доверих на тези хора. Беше грешка, че допуснах такива хора да откраднат надеждите ни за промяна. За съжаление, българите получиха лъжа. Ще надживеем тази шарлатания", заяви президентът Румен Радев, предаде БНТ.

По думите му като общество трябва да кажем не на апатията, с по-висока избирателна активност и легитимни институции.

Президентът изтъкна, че не е добре за Европа България да бъде държана извън Шенген, тъй като покрива всички критерии.

Според него става въпрос за субективни причини, когато една или две държави не ни подкрепят за шенгенското пространство.

Държавният глава ще представлява България в Срещата на върха Европейски съюз - Западни Балкани, която за първи път се провежда в страна от региона. Лидерите на 27-те и шестте държави от Западните Балкани ще обсъдят стратегическото партньорство и развитието на политическия диалог с ЕС, преодоляването на негативните социалноикономически последици от войната в Украйна и задълбочаващите си енергийна и продоволствена криза, предизвикателствата пред сигурността, миграционният натиск, борбата с тероризма и организираната престъпност.

Президентът ще се срещне и с българското национално малцинство в Тирана тази вечер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    До 3
    Напълно солидарен с казаното.Преди президентските избори,Баце направи кратка характеристика на РР,но тогава не повярвах,помислих си - президентска надпревара,характерно е.Но сега се убеждавам,че Баце е бил прав в преценката си,но е късно,като вас гласувах за РР.
  • 0
    4
    тоди
    Така е! По-действията им ще ги познаете! Всички в паралмента като падне завесата, пируват вкупом, останлото е за пред хората! Не съм имал доверие на Радев никога, ама сега като гледам май само той ни остана! Парламентарната република се изчерпа като възможности след 33 години лъжи, време е за друг вид на управление!
  • 4
    3
    Йосиф
    Анализирам внимателно микро израженията (micro expression) на Радев, докато говори, и ви казвам, неубедителен е. Много вероятно е да лъже или да се прикрива. Казвам го от името на човек, който му гласува безгранично доверие, до сега. Сега започвам да се съмнявам.
  • 7
    2
    русенец
    Радев, не говори добре за теб ако така лесно се лъжеш от някакви не особено интелигентни бърборковци. Все пак ти си бил на ръководна длъжност, командвал си авиацията ни, имам предвид всичките 5 самолета и двата хеликоптера. Сега си президент, не можеш да си позволиш да бъдеш наивен. Ти по-добре кажи кой те натисна да ги предложиш в служебния кабинет. Остави лакърдиите , че са те излъгали.
  • 15
    1
    Песимист
    И аз се доверих на един с вдигнат юмруки зовящ"мутри вън",но останах също излъган.И всеки ден от тогава - все по вече и по вече!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари