Румен Радев: Бургазлийките са най-красивите и интелигентни у нас

0
Бургазлийки са и най-взискателни, затова мъжете им все ги тегли към морето, подчерта Радев
Бургазлийки са и най-взискателни, затова мъжете им все ги тегли към морето, подчерта Радев

Бургазлийки са и най-взискателни, затова мъжете им все ги тегли към морето, подчерта Радев

Президентът Румен Радев присъства на най-важния за Бургас празник – Никулден, съобщи Флагман.бг. Той отправи освен суперлативи за доброто управление към кмета Димитър Николов, както и послания към мъжката част, която има с какво да се гордее.

Секунди преди да натиснат символично копчето на коледните светлини, заедно с Димитър Николов и областния управител проф. Мария Нейкова, Радев вкара в речта си уникалната констатация:

Научно доказано е, че най-хубавите и интелигентни жени в България са бургазлийките“. Той обаче подчерта, че тези дами са и най-взискателните, но добави, че мъжете им поради това все ги тегли на тегли към морето – кой със сърф, кой на яхта, кой на кораб…

Румен Радев определено има наблюдения, защото е щастливо женен от 7 години за бургазлийката Десислава Радева. Тя скромно стоеше му със стилно палто, във видимо добро настроение и отличаваща се сред другите жени със своята стройна фигура.

Президентът всъщност цитира изследване на БАН, което бе публикувано преди няколко години, с което показа, че не поднася комплименти, а припомня ценна информация.

Според данните на учените в Бургас се раждат най-красивите жени. Главен „виновник“ за красотата на бургазлийките са гените им, тъй като мястото е геостратегическо и през нашите ширини от хилядолетия се преминавали мъже с най-различни наследствени особености, но качествени. Причината за това е, че воюващите и моряците са били предимно истински мъже. Заради това стигане по стройна фигура, грациозност и черти на лицето, а децата им са като изрязани от списание. Интелигентността им също е наследствена и академично доказана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Защо сега го казва
    Моята е от Каспичан и наистина и не е много красива , но затова пък не и много умна.
  • 2
    2
    Тоя е наглец!
    Ега ти селяндурския "хумор" на лакея на чудовището в Кремъл, национален предател и коварен измамник! Ега ти простащината на Зеления миризлив чорап! Мъчи се, горкото нищожество да измие от мутрата си резила и срама, който сам си нанесе, като обиди по-най-просташки начин момчетата от ПП! Така е, подлого кремълска! ПП не играха по кремълската ти свирка и ти се оказа "излъган", нали?! Не мерзавецо, не! Излъган от теб беше българският народ, ама тази грешка ще бъде поправена, сигурен да си! Кажи го и на Деса, на чийто гръб спокойно можеш да окачиш старите си мундири и генералски униформи, толкова е широк, направо три метра от единия до другия край! Че тя е истинска "културистка" бе, Зеления чорап! Че поен намери и грам достойнство и се извини за простащината и селяндурщината си бе, подлогокремълска!
  • 9
    1
    Бивш мачо
    Поради специфичния генофонд бургазлийките са ниски, късокраки, трътлести, мургави. За окосмяването им да не говоря.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари