Росен Даскалов: Нито един български журналист не ме попита каква е истината

9
А всички ми имат телефона..., заяви бизнесменът
А всички ми имат телефона..., заяви бизнесменът

Росен Даскалов публикува видео в социалната мрежа, в което коментира катастрофата със суперавтомобила SIN R1 в Чехия. 

"Задавам си въпроса защо, боже мой, има такива хора, които на първо място гледат да извадят негативното?", попита русенският бизнесмен.

"Три панаира минаха подред, Мюнхен, уникално представяне, най-големият панаир в света с нашите електромобили, след това бяхме в Карлсруе, на панаира за товарни автомобили, който е най-големият в Европа...и след това тази седмица бяхме на панаира за пощите и логистиката във Виена.

Нито един български журналист не си направи труда, не ми се обади, да каже: "Ей, Росене, нещо да направим, някакъв материал позитивен, правите нещо...."....Имаме революционно приложение на фотоволтаичните елементи, което го няма никой в цял свят..

И в следващия момент, връщайки се от Виена, един ТИР засича един от нашите шофьори, закача манитинелата, завърта се...Може ли нито един журналист да не се свърже с мен и да се поинтересува каква точно е истината, а да се публикуват материали по най-различни сайтове...

Никой не иска негативно настроени хора, ние трябва да търсим позитивизма, трябва да прощаваме, трябва да се борим, да вървим напред...

Благодаря ви за вниманието...", завърши Даскалов.

Подробности вижте във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари