Роналдо даде трети положителен тест за COVID-19

0
Португалецът продължава да бъде изолиран в дома си в Торино
Португалецът продължава да бъде изолиран в дома си в Торино

Футболистът се чувства добре и го демонстрира в социалните мрежи

За трети път звездата на футболния "Ювентус" Кристиано Роналдо е дал положителен тест за коронавирус. Това съобщава италианското издание "Тутоспорт".

Португалецът продължава да бъде изолиран в дома си в Торино, след като разбра, че е заразен по време на лагер с националния си тим преди почти 2 седмици. Роналдо се прибра в Италия с медицински самолет и линейка, без да влиза в контакт с пилота и шофьора.

Вижте тази публикация в Instagram.

Siiiiiiiiiii💪🏽

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на

След това той се изолира не само от външния свят, а и от семейството си - половинката си Джорджина и четирите си деца. Те живеят на друг етаж в къщата. Самият футболист заяви, че се чувства отлично, няма симптоми и продължава да поддържа страхотната си форма. В свободното време пък се пече на слънце.

Роналдо се тества през няколко дни, за да може да се завърне на терена възможно най-скоро. Феновете на футбола очакваха с нетърпение мача от груповата фаза на Шампионската лига между "Ювентус" и "Барселона", за да видят отново един срещу друг португалеца и Лионел Меси.

Все още има шанс такъв сблъсък да се случи в сряда (28 октомври). Роналдо може да излезе на терена, ако даде отрицателен тест за COVID-19 24 часа преди мача, който ще може да гледате пряко по bTV Action от 22:00 ч.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари