Ритейл паркът на мястото на "Петър Караминчев" ще представя световни марки

29
Предвижда се да бъдат застроени 16 декара от общо 34. На тях ще бъдат разположени магазини от световни брандове
Предвижда се да бъдат застроени 16 декара от общо 34. На тях ще бъдат разположени магазини от световни брандове Снимка: Архив

Това стана ясно от проведена среща между заместник областния управител Синан Хебибов и управителя на "Практикер" в Русе Петър Димов

По време на срещата двамата обсъдиха с подробности изграждането на бъдещия ритейл парк, който ще се намира на територията на бившия завод „Петър Караминчев“.

Предвижда се да бъдат застроени 16 декара от общо 34. На тях ще бъдат разположени магазини от световни брандове

Ритейл парковете, по дефиницията са търговски площи, строени специално с тази цел, с наземни обекти - поне три върху 2000 кв.м или повече, които се отдават под наем. С централизирано управление и с достатъчно места за паркиране. 

Ритейл парковете  са на открито и хората не се притесняват от вируси и зарази, особено сега в пандемията. Те нямат общи части - посетителите влизат, пазаруват и излизат. Това съвпада с една актуална COVID тенденция в потребителското търсене - клиентите все повече пазаруват планирано, концентрирано и целенасочено, проучили предварително в интернет и не са склонни да губят време  по магазините.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари