Рисунка на четвъртокласник от Ценово спечели награда от международен конкурс

7

Конкурсът се проведе под мотото "Водата - да ускорим промяната"

Мартин Иванов от Ценово спечели отличие от международен конкурс, посветен на Световния ден на водата. Момчето е четвъртокласник от ОУ „Христо Ботев“. Традиционният конкурс за фотография и рисунка се провежда за шестнадесета година. Участниците работиха с мотото „Водата - да ускорим промяната“. И през тази година темата беше зададена от ООН. Церемонията по награждаването се проведе в залата на Младежкия дом в Русе.

Нашите ученици редовно участват в този конкурс, защото всеки от нас знае, че водата е безценно богатство. През тази година се включихме с четири творби на наши възпитаници. Две от децата са от четвърти клас, а две - от шести. Голямо признание е, че една от рисунките получи заслужено признание“, сподели директорката на учебното заведение Камелия Леонова.

Много обичам да рисувам. Това е удоволствие не само в учебните часове, но и през свободното ми време. Рисунката ми е като спомен от миналото лято, изпълнено с море, лодка и птици. Повечето от творбите ми са пейзажи и съм убеден, че ще продължавам с четките и боите“, разказва Мартин.

В надпреварата участваха общо 442 творби - 280 рисунки и 162 фотографии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари