Резервираха всички билети за "полет до никъде" за 2,5 минути

0
Целият необичаен полет беше резервиран за рекордните 2,5 минути
Целият необичаен полет беше резервиран за рекордните 2,5 минути

Целият необичаен полет беше резервиран за рекордните 2,5 минути

В Австралия пътници купиха билети за полета „до никъде“ на местния превозвач Qantas за рекордно кратко време днес, 14 май, съобщава CNN, пише Glasnews.

Целият необичаен полет беше резервиран за рекордните 2,5 минути. След това служителите на авиокомпанията трябваше да създадат списък на чакащите.

Полетът до никъде, както го нарече Qantas, ще продължи три часа. Самолетът на австралийския превозвач ще излети от Сидни, ще прелети над града и след това ще се издигне над облаците, за да покаже на своите пътници лунно затъмнение. След това самолетът ще се върне обратно до летището в Сидни.

Съобщава се, че превозвачът работи с астронома Ванеса Мос, за да разработи оптимална траектория на полета над Тихия океан. Специалист също ще бъде на борда на самолета и ще разкаже на пътниците всичко за суперлуната.

Ще припомним, преди няколко дни Qantas покани туристите да се любуват на луната в полет "до никъде" и обяви продажбата на билети за самолета. Пътниците ще могат да наблюдават пълното лунно затъмнение на височина 13 километра.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари