Ресурсен учител от РЦПППО - Русе се срещна с президента на официален прием

13

Ресурсен учител от РЦПППО - Русе, работещ в СУ "Васил Левски" в град Русе, се срещна с президента на официален прием по случай 24 май.

Президентът на Република България г-н Румен Радев и неговата съпруга г-жа Десислава Радева отправиха покана на г-жа Елеонора Белчева Маринова /по предложение на Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование - област Русе/ да присъства на официален прием в Националния исторически музей на 24 май 2022 г. от 18:30 часа, научи Dunavmost.com. Събитието бе организирано по повод Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Г-жа Маринова е ресурсен учител с дългогодишен стаж, с множество постижения в областта на ресурсното подпомагане, всеотдайна, грижовна и съпричастна към съдбите на своите възпитаници и семействата им. Благодарните деца и родители в Русе, които определят помощта на г-жа Маринова като незаменима, са десетки. 

От всички, които са се докоснали до професионализма на г-жа Маринова - пожелания за бъдещи успехи и нестихващо вдъхновение за работа с децата със специални образователни потребности!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    brawo
    Поздравления за госпожата
  • 5
    1
    Поздравления
    Страхотен човек и професионалист!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари