Репортерите на “Господарите” разкриха кои са любимите им случаи

0
Те гостуваха в “Забраненото шоу на Рачков”
Те гостуваха в “Забраненото шоу на Рачков” Видео: NOVA

Те гостуваха в “Забраненото шоу на Рачков”

Репортерите на “Господарите” разкриха кои са любимите им случаи от “Господари на ефира” и “Господари на Уеба” по време на гостуването им в “Забраненото шоу на Рачков” по NOVA.

Ева Веселинова разказа за семейство, чиито дом е спасила с репортаж за имотната мафия. Припомни и случай, в който архитектка я събори на тротоара в Пазарджи,. Темата отново беше свързана с имотни злоупотреби.

Дейвид припомни как вкара гранатомет в Министерството на външните работи и така влезе във всички световни новини. Той сподели, че е бил арестуван, заплашван е бил и с брадва по време на снимки.

Боби Ваклинов припомни репортажа си за масажно студио за масажи с щастлив край, което показахме още през 2016 година. Той разказа и за “похотливия професор”, който уреждаше изпити срещу секс в Спортната академия. Не пропусна и материала за корупция в НАП и как Агенцията рекетира бизнеса.

Мавриков разказа за домашен майстор, който е бил арестуван след материал, в който е показано как не изпълнява задълженията си по договор. Така репортерът даде пример за една от успешните ни акции с МВР.

Виктория Симеонова припомни първите си материали – като “зайче-репортер”, от което всички бягаха или се опитваха да бият. Тя наблегна на факта, че и сега имате възможност да сигнализирате на Господарите за измами и злоупотреби. Разказа и за Финансовата пирамида, ощетила хора с колосални суми, чиито глави – Йордан Моллов и Кирил Джабаров са в ареста вече няколко месеца благодарение на “Господарите”.

Репортерите на “Господарите” разкриха кои са любимите им случаи от “Господари на ефира”. И “Господари на Уеба” по време на гостуването им в “Забраненото шоу на Рачков”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари