Рекичка на булевард “Цар Освободител“

2
Авария на новоположен магистрален водопровод притесни русенци
Авария на новоположен магистрален водопровод притесни русенци

Авария на новоположен магистрален водопровод притесни русенци

Още рано сутринта в социалните мрежи се появиха снимки и клипове, свързани с голяма авария на новоположения водопровод в градинката по булевард “Цар Освободител“ в Русе срещу Гимназията по строителство. Аварията най-вероятно е възникнала през нощта и буквално се е образувала река, която се носи в посока от пазара към кръговото. Ширината на потока е била около метър и половина. Това е мястото, където приключиха ремонтните дейности и бяха положени тръби с диаметър 500 мм, предаде Русе Медиа.

Аварията е обявена и на сайта на ВиК - Русе, където съобщават, че се предвижда да се работи до 16:00 часа днес. Без вода е само гимназията.

На мястото на аварията има струпване на техника и екипи, които изпомпваха насъбралата се вода. От ВиК уточниха, че аварията се дължи на пробив по отклонението за гимназията в зоната на изкопа за колектора. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    9
    До Тито-глупавия
    Кмета не е собственик на ВиК, дори не им е началник. Не козирува и на "онези" в София защото те нито са му началници, нито пък мандата му зависи от тях. Но парите за Русе, за нас зависят от тях и той е длъжен да работи с тях.
  • 5
    8
    Пламен тодоров
    Как не Ви е срам да пишете такива глупости и да лъжете хората. Там водопровод няма, полагаха канал
  • 10
    7
    Тито
    До 5. Ааааааа не, комета не козирува, Той само захлебва. Малко мандатец остава, а челядта - голямаааааа!
  • 22
    6
    Камикадзе с фишек
    Тази авария е с практическа и научна цел за младите и любознателни строители от Гимназията по строителство.Казано иначе:тая авария не е от некадърност и немърливост,а е за да трупат опит младите строители.Разбираш ли;-)
  • 14
    5
    Свободен
    Аварията се дължи на поредния слаб кмет и некадърност на всички нива в общината. И този кмет като предния само козирува на смешниците от София.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари