Разказ на още една жертва на прокурорския син от Перник

1
Разби ми устата, носа и ми разцепи ухото. Снима побоя, заради удоволствие ли не знам, иска хората да ги е страх от него, призна той
Разби ми устата, носа и ми разцепи ухото. Снима побоя, заради удоволствие ли не знам, иска хората да ги е страх от него, призна той Видео: NOVA

Мъж твърди, че също е бил жестоко пребит от него

Нов случай на пострадал при побой от сина на зам.-окръжния прокурор на Перник. Мъж твърди, че е бил жестоко пребит от него, предава NOVA.

Пострадалият казва, че Васил Михайлов го е нападал преди няколко месеца заради слух, че е обсъждал приятелката му. Въпреки белезите от побоя, мъжът не подава жалба. Страхува се и да застане с лицето си пред камера.

Пребит е пред заведение в центъра на Перник.

Направиха ни интрига и съвсем приятелски ме викна навън. След което, докато си говорим, започна да ме удря с метален бокс предимно в лицето. След това ме събори на земята и започна да ме рита. Разби ми устата, носа и ми разцепи ухото”, разказа пострадалият.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 20
    2
    Станко
    Не е попаднал на себеподобен. Умее да подбира по-слаби противници (жертви). Не знае, че има и други оръжия, освен коварния бокс. Може да гризне калайката - така и тате няма да може да го "върне". Къде е прокурора, чиито биологичен материал не е успял да бъде възпитан? Вземете па насметете и него! Дайте му муцуната! Защо го криете? Та той не е по-малко виновен от недорасляка!!!
  • 20
    1
    Ангел
    Ако назад във времето беше осъждан,за което има основания този социопат сега щеше да се води рецидивист и законът щеше да е друг! На предвидено наказание от 5 до 15 години не му мърда една 12-ка. А сега ще слезе под минимума. Никой да не ти опонира физически,да те моли да спреш,ти ясно да виждаш,че причиняваш болка и наранявания и да не спираш ... Изпитва удоволствие да го прави,използва елемента на изненадата ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари