Разделени ли са Мария и Рачков?

0
Ето какво казва звездната двойка в писмо до медиите
Ето какво казва звездната двойка в писмо до медиите

Мария Игнатова и Димитър Рачков - любимата двойка на България, е разделена.

Този слух упорито обикаля от две седмици жълтите медии. Чак новина не е, защото през всичките години, в които те са заедно, са излизали хиляди пъти информации, че са разделени.

Истината е, че като във всяко семейство и в тяхното понякога се случват по-остри разговори и препирни. В момента дори живеят в различни къщи, тъй като Рачков ремонтира дома си. Но двамата са заедно, твърдят близките им приятели и колеги.

Този понеделник Мария и Рачков бяха заедно на сцената на “Като две капки вода”. В шоуто русокосата тв звезда се появи като част от водещите на “Господари на ефира”, имитиращи момчешката банда “Тейк дет”. След края на шоуто набедените за разделени Мария и Рачков бяха засечени да вечерят в столичен ресторант.

Тези дни пък ще са на почивка и ще бъдат в компанията на семействата на Зуека и Джуди Халваджиян.

На питане на “24 часа” Мария Игнатова и Димитър Рачков да коментират поредния слух за своята раздяла, двамата отговорят с официално писмо. Ето го:

От 10 години тихо и кротко понасяме терора на българската “преса”, без да предприемаме (може би грешно) никакви мерки. Винаги сме се опитвали да не натрапваме личните си отношения, не присъстваме в социaлните мрежи, не се постваме, не се тагваме, не споделяме личните си моменти и въпреки това периодично и редовно бяхме разделяни, събирани, забременени, абортирали, тайно женени, във връзки с познати и непознати, обиждани и обвинявани. За тези години си дадохме сметка, че няма никакво значение какво ще кажем, къде ще го кажем и как. С цялото ни уважение към журналистите, които съвестно си вършат работата, ние решихме, че нашите отношения ще ги запазим за нас и нашите семейства. Не очакваме чудеса от хора, които си изкарват прехраната с лъжи и клевети. На всички останали благодарим за разбирането!”.

От понеделник, 1 май, Мария Игнатова и Румен Угрински сядат на столовете на водещите на “Господари на ефира”. Те ще заемат местата на досегашната екранна двойка Ненчо Балабанов и Малин Кръстев.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари