Рамзан Кадиров: Русия трябва да обмисли използването на ядрени оръжия с малка мощност

1
Това изявление той направи малко след като бе съобщено за нови неуспехи на руските сили на бойното поле
Това изявление той направи малко след като бе съобщено за нови неуспехи на руските сили на бойното поле Снимка: АП

Чеченският лидер се обяви за по-драстични мерки

Русия трябва да обмисли използването на ядрени оръжия с малка мощност в конфликта в Украйна, заяви чеченският лидер Рамзан Кадиров, цитиран от Ройтерс, предаде БТА. Това изявление той направи малко след като бе съобщено за нови неуспехи на руските сили на бойното поле.

В пост в "Телеграм" Кадиров отправи критики към руските командири заради това, че те са изтеглили руските сили от източния украински град Лиман днес, което той определи като изоставяне на града.

"По мое лично мнение трябва да бъдат взети по-драстични мерки, стигащи до обявяването на военно положение в граничните райони и до употребата на ядрени оръжия с ниска мощност", каза чеченският лидер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    QCHECK
    PRO... малко бъркаш webането със секса. Ахмад Кадиров го убиха чеченските главорези, взривиха го на стадиона през 2004-та, понеже вече беше прилегнал на Путин. Синът му следва пътя на баща си, няма нищо по нормално от това.
  • 5
    2
    PRO
    Няма такава миЖитурка като кадироф. ПУТлер очисти баща му той му лиже г_зъ. по-гадно от гей порно. Само в Бългрия ги обичат и искат да са между тях.
  • 8
    1
    русенец
    Този лудият брадат козел по-добре да си гледа своята кочинка, където го окупираха и го поставиха. Къде са неговите "бецстрашни" и "непобедими" бойци? Нещо май ядат бой и избягаха в Чечня
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари