Ралица Паскалева се оказа милионерска дъщеря

4
Родителите ѝ винаги са я подкрепяли в желанието ѝ да стане актриса
Родителите ѝ винаги са я подкрепяли в желанието ѝ да стане актриса Снимка: Официален профил в Инстаграм

Макар да не се знае много за живота и семейството на актрисата Ралица Паскалева, всъщност тя е сред малцината в гилдията, която никога не е изпитвала финансови затруднения

Брюнетката е израснала в заможно семейство, а родителите ѝ са крупни бизнесмени и от години развиват сериозни търговски дейности в Русе, където тя е родена, пише Факти.бг

Баща ѝ Красимир Паскалев е дипломиран инженер, а майка ѝ Даниела има сватбена агенция, кетъринг компания и бутици за цветя. Освен това родителите на актрисата имат и фирма за проектантска дейност в сферата на строителството. Делата им вървят добре, а справка за периода 2011-2018 година показва, че Паскалеви са отчели 2 816 000 лева нетни приходи, пише "Галерия".

Компанията на майка ѝ за кетъринг пък е сред най-популярните в района. От услугите ѝ се възползват истински заможни хора от региона. Семейството има и впечатляваща къща с басейн и просторен двор. Преди две години Ралица участва в "Черешката на тортата", а зрителите останаха впечатлени от луксозния ѝ дом.

Тя обаче никога не се е хвалила с възможностите на семейството си и никога не е парадирала с висок стандарт на живот. Вместо да харчи пари за пластични операции или безумни луксозни придобивки, в по-младите си години, Ралица е използвала възможностите си, за да пътува по света.

Родителите ѝ винаги са я подкрепяли в желанието ѝ да стане актриса. От малка участвала в училищни постановки и знаела, че иска да се развива на сцената. Макар в един момент да се увличала по арабистиката и археологията.

Но в крайна сметка се насочила към НАТФИЗ, където завършила в класа на Стефан Данаилов. Заради страстта си към арабистиката все пак изкарала курс по арабски език.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари