Путин: Време е за нов световен ред

4
Новият световен ред е основан на основните принципи на справедливост и равенство
Новият световен ред е основан на основните принципи на справедливост и равенство Снимка: БГНЕС

В Азиатско-Тихоокеанския регион се формират мощни политически и икономически центрове

Остарелият еднополюсен модел се заменя с нов световен ред, основан на основните принципи на справедливост и равенство, признаващ правото на всяка държава и народ на собствен суверенен път на развитие. Това декларира руският президент Владимир Путин в привествието си към участниците в 7-мия Източен икономически форум, съобщава Bulgaria ON AIR.

Според Путин новият световен ред трябва да бъде основан на принципи на справедливост и равенство.

Той подчерта, че основната тема на тазгодишната среща – „По пътя към многополюсен свят“ – изглежда много актуална и значима.

„Именно в Азиатско-Тихоокеанския регион се формират мощни политически и икономически центрове, действащи като движеща сила на този необратим процес“, пише в поздравителния адрес, публикуван на сайта на Кремъл.

По време на форума се предвижда сключването на търговски договори и дългосрочни споразумения с участието на бизнес средите и регионалните власти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    7
    Отегчен
    В началото, и аз от тъпотия си мислих, че Русия може да прегази Украйна за 10 дни. И не би било проблем. Докато си дадох сметка, че целите са съвсем различни. Европа, светът се променя. Стъпка по стъпка. Украйна е просто пешката на световното шахматното поле. На никой не му дреме за нея. Играта е на съвсем друго ниво.
  • 3
    6
    Глория
    Изметта на човечеството са изчадията от сащ! Мъж да целуне жена уродите от сащ го квалифицират като сексуално насилие! Уродите от сащ пропагандират само хомосексуализъм, вижте им новите филми, вижте им новите сериали - само хомосексуална пропаганда!
  • -3
    5
    jska
    Очакваме закриване на всички сащнически нпо-та в България, както и изгонване на всички сащнически дипломати от България, както и изгонване на всички сащнически войски от българските бази! Искаме диверсификация на сащническия танкерен газ, незабавно спиране на доставките от сащ! Искаме незабавна диверсификация на сащническия танкерен газ! Българите от България искаме да бъде спряна зависимостта на Родината ни България от тумора сащ!
  • -1
    4
    sara
    Европа трябва да изгони сащ и да намалим зависимостта си от сащ! Агресията на сащ в политиката на Европа е пагубна за народите на Европа! Русия трябва да изгони агресора сащ от Европа и да спаси човечеството от пипалата на злото - сащ!
  • 1
    3
    lll
    Време е джо бидон да пие хапчета, че вече ще се здрависва с хора и на сън! камила харис у нанси пелоси да нахлуят пак в Тайван.......
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари