Пуснаха движението по пътя Русе - Бяла в района на Пиргово

0
Пътят бе затворен след фатален инцидент в участъка
Пътят бе затворен след фатален инцидент в участъка Снимка: БНТ

Възстановено е движението по път I-5 Русе - Бяла при км 8 в района на Пиргово.

Това съобщиха от АПИ и добавиха, че всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - http://www.api.bg,​ както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.​

Припомняме ви, че по-рано днес в посочения участък имаше челна катастрофа със загинал. Кадри от нея и подробности за фаталния инцидент можете да видите ТУК

Шофьори, минали по обходния маршрут, съобщават за катастрофирала баничарка на изхода на Басарбово, която не пречи на движението. "Минава се, и ние го видяхме, беше си в тревата пред гробищата", пише в социалните мрежи г-н Даков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари