Проверяват дали Денис е бил под въздействието на наркотици по време на фаталното решение

0
От МВР неофициално потвърдиха, че става дума за самоубийство
От МВР неофициално потвърдиха, че става дума за самоубийство

От МВР неофициално потвърдиха, че става дума за самоубийство

Експертиза трябва да покаже дали Денис Теофиков е бил под въздействието на наркотици, когато в нощта срещу неделя се самоуби в София, споделиха източници, близки до разследването, цитирани от в."24 часа".

Изследването трябва да бъде готово в следващите 2 седмици. Това е една от основните версии, по които полицаи работят за самоубийството на 21-годишния певец. Една от причините за проверката е, че в последните месеци той променил поведението си. Затова се предполага, че причината може и да са наркотици. Малки количества дрога са открити и в апартамента, от чиято тераса скочил Теофиков.

От МВР неофициално потвърдиха, че става дума за самоубийство, като обясниха, че по тялото на певеца няма следи от насилие. Затова и Софийската районна прокуратура е завела досъдебно производство за склоняване към самоубийство. Това е практика и се прави всеки път, когато някой отнеме живота си.

Младежът скочи от седмия етаж на сграда в София в нощта срещу неделя. Той е бил в дома на приятелката си Алекса. Според запознати младежът отишъл там малко преди това. Една от версиите е, че отношенията между двамата били на приливи и отливи и Денис искал да се сдобрят, но след конфликта решил да скочи и сложи край на живота си. По първоначални данни инцидентът е станал в района на Царско село. Други обаче твърдят, че става дума за объркване и сградата е в "Цариградски комплекс", който се намира в кв. "Дружба".

Това потвърдиха и от СДВР:

В 6:50 часа на 24 октомври е подаден сигнал за паднало лице от тераса в "Цариградски комплекс" в София. На място са изпратени полицейски служители. Констатирана е смъртта на лицето без следи от насилие. По случая е образувано досъдебно производство, пишат в официално съобщение от столичната полиция.

След смъртта на Денис мнозина пуснаха съболезнования. Сред тях бе и приятелката му Алекса. "Как не ви е срам??? Как няма грам доброта във вашите сърца? Преди три дни сподели, че не е добре и че го обземат мрачни мисли. Всичките негови близки бяхме до него и не го оставихме и за секунда! Всеки един от нас се бореше да му помогне и правехме всичко, което беше по силите ни! Не съдете хората, без да ги познавате и да знаете цялата истина! Обичахме го и ще го обичаме до края!", написа тя в Инстаграм.

Звездата на Теофиков изгря през 2014 година. Тогава той, едва на 13 години, участва в третия сезон на риалитито "България търси талант" по Би Ти Ви. Още след първия си кастинг прави впечатление, че е силно критичен към себе си и въпреки че минава напред не е доволен от тонове, които е объркал. Есил Дюран обаче е много впечатлена от ученика. "Ти притежаваш всички качества да станеш голяма българска звезда", казва му тя. Денис отпада в третия кръг след зрителски вот.

Всъщност музиката му е в кръвта. Баща му е джаз китаристът Атешкан Теофилов. Майка му Венера пък е певица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари