Простреляха 36-годишен нигериец в центъра на Русе

8
По неофициална информация пострадалият и неговите нападатели са се познавали
По неофициална информация пострадалият и неговите нападатели са се познавали

По неофициална информация пострадалият и неговите нападатели са се познавали

36-годишен нигериец, постоянно пребиваващ в България, е бил прострелян в събота вечерта в жилищен вход в центъра на Русе. От полицията съобщиха, че сигналът е бил подаден около 19:40 часа от съседи, които чули изстрел, предава Русе Медиа.

На място е бил изпратен екип от Първо РУ, а в същото време от болницата са уведомили органите на реда за пациент, постъпил при тях с рана на лицето от изстрел с газов пистолет.

Според обясненията на чуждия гражданин той бил нападнат от четирима души във входа, където живее под наем. Те искали от него да си свали якето, като при сборичкването помежду им единият от нападателите замахнал с газов пистолет пред главата му и възпроизвел изстрел. Раната е била повърхностна и след оказването на лекарска помощ в болницата пострадалият бил освободен.

От полицията са образували досъдебно производство по случая, като самоличността на нападателите е в процес на установяване. По неофициална информация пострадалият и останалите четирима души са се познавали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    Румен
    Прави впечатление, че материала от Нигерия е с доста ниско качество. Ние сме цвете.
  • -1
    8
    Гост
    В Библията е казано: Левит 19:33-34 Когато чужденец се засели при вас в страната ви, не му вършете зло; нека чужденецът, който се е заселил при вас, да ви бъде като местен жител; обичайте го като себе си, защото и вие бяхте чужденци в египетската страна. Аз съм Господ, вашият Бог. Познавам чернокож, който живее тук, в Русе, вече няколко десетилетия. Висшист е и работи съвестно по професията си. Лоша дума от този човек не съм чул, нито съм чул някой да каже нещо лошо за него. Расата не прави човека. Расизмът е варварщина.
  • 3
    7
    Гост
    До 6: Имаше едно момче, навремето в училище, бяха го простреляли в ръката с газов пищов при свада. От химикалите раната на обгореното място не зараства много дълго време. Не ми се мисли какъв ужас е в лицето.
  • 9
    6
    С.А
    прострелян с газов пистолет пак като не са го наръгали с картонен нож
  • 11
    5
    Коментатор
    Да се махат негрите от тук !!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари