Прокуратурата образува досъдебно производство за трудова злополука в Русе

2
В резултат на инцидента е настъпила смъртта на служител на дружеството на 49 години
В резултат на инцидента е настъпила смъртта на служител на дружеството на 49 години Снимка: Dunavmost

В резултат на инцидента е настъпила смъртта на служител на дружеството на 49 години

Окръжна прокуратураРусе образува досъдебно производство за престъпление по чл. 123 от НК – за настъпила трудова злополука при натоварване на автоцистерна с масла в производствени помещения на търговско дружество в гр. Русе, съобщиха от там. В резултат на инцидента е настъпила смъртта на служител на дружеството – А.Р. на 49 години.

Разследването е възложено на екип от следователи от ОСлО в Окръжна прокуратура - Русе. Под ръководството на Окръжна прокуратура - Русе са извършени огледи на местопроизшествието, взети са проби от маслата, с които е извършено зареждането, изискани са всички необходими документи и предстои възлага на експертизи. На мястото на произшествието са присъствали наблюдаващият прокурор и окръжният прокурор на града.

Районът на местопроизшествието е обезопасен. Пожарът е загасен и няма опасност за останалите съоръжения в предприятието. Няма замърсяване на атмосферния въздух над града.

Разследването продължава под ръководството на Окръжна прокуратура - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари