Прогноза за времето на 30 април 2022

3
Какъв ще бъде последният ден на април?
Какъв ще бъде последният ден на април?

През следващото денонощие облачността над страната ще е разкъсана, предимно значителна.

На места ще има краткотрайни валежи, в повечето райони – слаби, но в Югозападна България, където в следобедните часове ще се развива купеста облачност, на изолирани места ще са временно интензивни, предава БГНЕС.

Ще духа до умерен, в Източна България за кратко и силен вятър от изток-североизток. Ще бъде сравнително хладно за периода.

В събота максималните температури ще са между 16 и 21 градуса, в София – около 17 градуса. Вечерта над много райони облачността ще намалее.

Над планините облачността също ще е значителна, след обяд купеста и купесто-дъждовна. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 10 градуса, а на 2000 метра - около 4 градуса.

По морето времето ще се задържи без валежи. Вечерта облачността ще намалява. Ще духа умерен до силен вятър от изток-североизток. Максималните температури там ще са 14-19 градуса. Вълнението на морето ще е 3 бала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари