Прогноза за времето до края на август

1
Ще бъде ли подходящо за плаж?
Ще бъде ли подходящо за плаж?

И през последната седмица на август времето ще се задържи без съществена промяна – предимно слънчево, около и след пладне в низините – горещо, показва прогнозата на синоптиците от Националния институт по метеорология и хидрология.

След пладне ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места в планинските райони ще превали краткотрайно. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Максималните температури ще са над 30°, на места ще достигат 35°-37°. Ще духа слаб, в Северна и Източна България умерен вятър от изток-североизток.

По Черноморието ще е предимно слънчево и топло. Ще духа умерен източен вятър. Максималните температури ще са между 28° и 31°. Вълнението на морето ще е 2 – 3 бала. Температурата на морската вода е 26 – 28°.

През следващите дни до края на седмицата времето ще се задържи без съществена промяна – предимно слънчево, в следобедните часове с временни увеличения на облачността. Ще остане горещо, с максимални температури над 30°, на места ще достигат 35°-36°. Вятърът от изток-североизток ще се запази, ще е слаб до умерен, в Източна България – по-често умерен. Към края на седмицата от изток ще започне бавно понижение на температурите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари